Autoja ensirekisteröitiin vähemmän kuin vuosi sitten – yhteensä yli 10 000 menopeliä sai uuden omistajan

Helmikuun ensirekisteröinnit laskivat hivenen verrattuna viime vuoden helmikuuhun.

Helmikuussa rekisteröitiin 9 106 henkilöautoa, joka on 0,7 prosenttia viime vuoden helmikuuta vähemmän. Tammi-helmikuun aikana on yhteensä ensirekisteröity 3,5 prosenttia enemmän henkilöautoja kuin viime vuoden ensimmäisten kuukausien aikana.

Pakettiautoja ensirekisteröitiin helmikuussa 1 204, eli 1,9 prosenttia vähemmän kuin viime vuoden helmikuussa. Alkuvuoden aikana pakettiautoja on ensirekisteröity 2 712, joka on 1,7 prosenttia viime vuoden vastaavaa aikaa enemmän.


LUE MYÖS: Yllätys helmikuun ensirekisteröinneissä: Huippusuosittu Skoda Octavia jäi kakkoseksi – tässä top 10 -lista

Kuorma-autoja ensirekisteröitiin helmikuussa 239, kaikkiaan 3,6 prosenttia viime vuoden helmikuuta vähemmän. Alkuvuoden aikana kuorma-autoja on rekisteröity 652, eli kaikkiaan 8,1 prosenttia enemmän kuin alkuvuonna 2017. Yli 16 tonnin kuorma-autoja on alkuvuoden aikana ensirekisteröity 496, joka on 5,2 prosenttia vähemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan.

Uusia linja-autoja rekisteröitiin helmikuussa 24, joka on sama määrä kuin viime helmikuussa. Alkuvuoden aikana linja-autoja on rekisteröity 6,5 prosenttia viime vuoden tammi-helmikuuta vähemmän.

***

Volvo paljasti uuden V60-farmarin – enemmän tilaa, enemmän tyyliä 1:26

Lue myös:

    Uusimmat