Autoilija, oletko jumissa Uudellamaalla? Täältä saat maakunnan halvinta polttoainetta!

Näin ensimmäinen arkiaamu sujuu eristetyn Uudenmaan rajalla 6:12
Näin sujui ensimmäinen arkiaamu eristetyn Uudenmaan rajalla.

Suomen halvinta bensiiniä ei pääse tankkaamaan Uudellamaalla, mutta toiseksi halvinta kuitenkin.

Koronavirustilanteen vuoksi valtaosa Uudellamaalla asuvista joutuu toistaiseksi pysyttelemään maakunnan rajojen sisäpuolella. Uusimaalaisia autoilijoita kuitenkin ilahduttanee tieto siitä, että halpaa polttoainetta on mahdollista tankata myös maakunnasta poistumatta.

Kaikkein halvinta 95-oktaanista bensiiniä myydään tällä hetkellä Tuurin kyläkaupan huoltoasemalla Alavudella, jossa sen hinta on tänään maanantaina ollut Polttoaine.netin mukaan 1,214 euroa litralta. Samaiselta asemalta myydään myös dieseliä Suomen halvimmalla tämänhetkisellä hinnalla eli 1,113 eurolla per litra.

Uudenmaan halvinta polttoainetta tankataan Mäntsälässä

Mikäli uusimaalainen autoilija etsii maakunnan halvinta polttoainetta, kannattaa hänen suunnata Mäntsälään. Kaiken kaikkiaan polttoaineiden hinta on tällä hetkellä alemmalla tasolla kuin vuosiin, mutta juuri nyt kaikkein huokeinta ysivitosta saa Lahti-Helsinki-moottoritien varrella sijaitsevalta St1-asemalta, jossa sen litrahinta on ollut eilen sunnuntaina 1,234 euroa. Kyseessä on maan toiseksi halvin hinta heti kyläkaupan aseman jälkeen.

Maakunnan halvimman dieselin perässä oleva autoilija löytää etsimänsä niin ikään Mäntsälästä. Keskustan St1-asemalla sen hinta on eilen ollut 1,143 euroa litralta.

Mikäli polttoaineen perässä ei halua lähteä maakunnan rajoille, löytyvät huokeimmat hinnat Espoosta. Hintaeroa on sekä ysivitosessa että dieselissä noin 10 senttiä per litra Mäntsälän asemien eduksi.

Uudenmaan kalleimmat ysivitoset löytyvät Vantaan Koivuhaasta, jossa litrahinta on reilusti yli 1,4 euroa (Neste Niittytie 1,424 e/l, Teboil Ohtolankatu 1,414 e/l).

Lue myös:

    Uusimmat