Asukas ihmetteli katosta valuvaa tummaa ainetta – yläkerran huoneistosta löytyi järkyttävä yllätys

2:33
Videolla kerrotaan, mitkä ovat yleisimmät uniaiheet.

Katosta valunut tummanvärinen neste oli kuolleen naapurin verta. Tapauksesta uutisoi muun muassa Global News -sivusto. Artikkelin video ja kuvat voivat järkyttää herkimpiä!

Minneapolisissa vuokralla asuva Evin Schulz alkoi ihmetellä, miksi asunnon seinää pitkin valui tummaa nestemäistä ainetta. 5. helmikuuta Evin jakoi Twitteriin videon, jossa näkyy, miten tummanpunaista ainetta valui pitkin seinää.

Julkaisu voi järkyttää herkimpiä.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä on ihan kuin "Paranormal Activity" -elokuvassa. Ihan kuin "Hohdossa". Mistä tuo oikein tulee. Minä en nimittäin tiedä. Äsken täällä käynyt huoltomieskään ei tiedä, Evin kuuluu sanovan videolla.

Myöhemmin paljastui, että yläkerran naapuri oli kuollut. Tumma aine oli hänen vertaan. Evin päivitti asiasta myös Twitteriin.

Kämppiskin tviittasi aiheesta

Kuvan tummanpunaisen nesteen tahrimasta seinästä jakoi mies, jonka uskotaan olevan Evinin kämppäkaveri.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Asunnossani on viime aikoina haissut kamalalta ja sain juuri tietää, että yläpuolellamme asunut mies oli ollut kuolleena yli viikon. Ja ennen kuin kysytte; hänen ruumiinsa löydettiin sen jälkeen, kun hänen vertaan oli valunut katon kautta asuntoomme tänä aamuna. 

Kämppis ei omien sanojensa mukaan tiedä, mitä miehelle oli tapahtunut.

– Hänen ruumiinsa oli mädäntynyt ja jotenkin verta tihkui meidän asuntoomme. Kuulimme vuotamisen ääntä kylpyhuoneessamme ja soitimme huoltomiehelle saman tien.

Kämppiksen mukaan kuollut naapuri löydettiin, kun joku keksi tutkia ylemmän kerroksen asunnon.

Kuolemaan ei liittyne mitään epäilyttävää

Global News tavoitti Garrett Pattenin Minneapolisin poliisista kommentoimaan tapahtunutta.

– Poliisit ottivat tutkittavakseen tapauksen kuolleesta miehestä. He löysivät menehtyneen aikuisen miehen sängyltä tämän asunnosta. 

Poliisin mukaan kuolemaan ei tällä hetkellä uskota liittyvän mitään epäilyttävää. 7 News -sivuston tavoittama toinen poliisi ei vastannut kysymykseen siitä, kuinka kauan mies on ollut kuolleena asunnossaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja