Asiakkaat raivona: Kaupan verinen Halloween-kepponen liian raju?

Norjalainen markettiketju joutui pyytämään asiakkailtaan anteeksi liian hurjaksi äitynyttä Halloween-keppostaan.

Norjalainen kauppaketju Europris ilmoitti poistavansa Halloween-hengessä toteutetun, "irtileikattuja ruumiinosia" esittävän Chop Shop -tuotteensa myynnistä. Tekaistuilla ravintosisältömerkinnöillä varustettu karmaiseva tuote oli pakattu kuin teurastettu liha ja varastoitu pakastealtaisiin oikeiden lihojen joukkoon, Telegraph-lehti kertoo.

– Tarkoituksemme ei tietenkään ollut järkyttää asiakkaitamme. Vedämme pois myynnistä muutamat tuotteet, joista ihmiset ovat tehneet valituksia, mukaan lukien irtileikatut kädet, pahoittelee nyt Europris-ketjun ostopäällikkö Knut Spæren.

BBC:n mukaan tekokädet saivat kritiikkiä erityisesti lapsiperheiltä, jotka olivat pelänneet epäaitojen veristen ruumiinosien näyttävän liian realistisilta ja järkyttävän lapsia.

Norjalainen lasten etuja ajavan järjestö Barnevaktenin Kjellaug Tonheim Tonnesen oli lihakepposesta samaa mieltä.

– Tämä on todella törkeää, etenkin kun ne ovat aivan lasten naamiaispukujen vieressä. Ruumiinosat ovat veren peitossa ja pakattu niin, että ne näyttävät pakastetulta lihalta. Se pelottaa monia lapsia.

Local-lehden mukaan rajun pilan tultua julkisuuteen asia kirvoitti vihaisia kommentteja myös sosiaalisessa mediassa.

– Lapseni olisivat epäilemättä kauhistuneet, mikäli olisivat nähneet tämän kaupassa. On harmillista, että amerikkalaista perinnettä tyrkytetään meille niin rajusti kurkusta alas, Mona Urfjellkirjoitti mielipiteensä kaupan Halloween-kepposesta Facebookissa.

Katso, millainen verinen kepponen oli:

(MTV3)

Lähde: Huffingtonpost.com

Lue myös:

    Uusimmat