Ashton Kutcherin ja Mila Kunisin lasten pesemättömyydestä nousi somemyrsky – Hollywood-pari vastaa viimein kohuun

Ashton Kutcher piti liikuttavan puheen 1:40
Ashton Kutcher liikuttui pitäessään voimakasta puhetta lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Ashton Kutcher ja Mila Kunis kertoivat aiemmin, että pesevät lapsiaan vain silloin, kun lika on selkeästi nähtävillä. Tästä nousi valtava somemyrsky, johon pari otti viimein kantaa.

Yhdysvaltalainen näyttelijäpari Ashton Kutcher, 43, ja Mila Kunis, 37, vierailivat Dax Shepardin Armchair Expert -podcastissa aiemmin, jonka keskustelu kääntyi peseytymiseen. Kutcher ja Kunis esittivät tuolloin yllättävän asian perheensä elämästä, sillä pariskunnan kotona ei mitä ilmeisimmin juurikaan kulu saippuaa.

Podcastin juontajat totesivat, että saippuan käyttäminen joka päivä poistaisi iholta sen luonnollisia öljyjä. Kunis ja Kutcher myötäilivät asiaa ja totesivat pesevänsä itsestään ainoastaan välttämättömät paikat päivittäin.

Peseytymättömyys ulottuu myös Kunisin ja Kutcherin kahteen lapseen: 6-vuotiaaseen Wyattiin sekä 4-vuotiaaseen Dimitriin.

Hollywood-parin puheista nousi valtava keskustelu ja useat lehdet ympäri maailmaa nostivat parin sanomiset puheenaiheeksi.

Nyt pariskunta päätti viimein kommentoida aiempia puheitaan omaan tyyliinsä. Kutcher julkaisi Instagramissa videon vaimonsa kanssa. Videolla pari on suihkutilassa pesemässä lapsiaan.

– Se on vettä! Se on vettä, Mila kertoo.

– Laitatko vettä lapsiimme? Yritätkö sulattaa heidät? Yritätkö vahingoittaa heitä vedellä? Tämä on naurettavaa. Mitä on tekeillä? Ashton vitsailee.

– Kylvetämme lapsiamme, Mila kertoo nauraen.

– Se on joku neljäs kerta tällä viikolla. Niiden vartaloöljyt tuhoutuvat mitä oikein teet? Pari nauraa hykerrellen videolla.

Ashton kirjoittaa julkaisun yhteydessä parin sanomisista nousseen kohun menneen jo yli.

– Tämä kylpemisjuttu on mennyt jo yli hilseen, mies kirjoittaa.

Lähde: Eonline.

Lue myös:

    Uusimmat