Mainos

Asentokoulu: Takaapäin asennot

Helmessä esitellään erilaisia seksiasentoja. Tänään vuorossa takaapäin asennot!

Koira-asennossa nainen on nelinkontin ja mies yhtyy naiseen takaapäin. Takaapäin voi yhtyä myös niin, että nainen on joko mahallaan alustalla tai laittaa lantion alle tyynyjä, jotta lantio on koholla ja mies työntyy takaapäin. Nainen voi myö maata sängyn reunalla polvillaan niin, että polvet ovat maassa, vartalo sängyllä ja mies on polvillaan naisen takana. Takaapäin voi yhtyä myös seisoma-asennossa, jolloin molemmat ovat seisaallaan jalat suorina ja nainen voi kumartua ja nojata käsillään vaikka sängyn päätyyn.

Urheilullisempi kottikärry asento sopii kun on hyvä lihasvoimat. Siinä nainen on jalat suorina ja joko kädet suorina tai kädet koukussa ja ylävartalo alhaalla. Mies kannattelee naista käsillään joko seisaallaan tai polviasennossa ja yhtyy samaan aikaan takaapäin.

Takaapäin asennot ovat usein vähän kuormittavia ja ne sopivat myös niille joilla on ylipainoa tai vähän voimia. Asento sopii myös silloin kun penis on pienehkö, sillä asento lyhentää emätintä.

Takaapäin yhdyntä mahdollistaa syvän penetraation. Asennot eivät kuitenkaan stimuloin klirotista eivätkä häpyhuulia, joten naisen on hyvä stimuloida itseään samalla.

Asentoa hallitsee pääasiassa mies ja miehet nauttivat usein taka-asentojen näköaloista ja syvästä penetraatiosta. Naiset voivat kokea asennon hyvin alistavana ja jopa karkeana tai ahdistavana. Kokemus voi olla että naiselle tehdään jotakin sen sijaan että naisen kanssa yhdessä tehtäisiin jotakin. Jotkut naiset taasen kokevat asennon erityisen kiihottava tai jopa leikkimielisenä erityisesti kun kiihottumiseen on käytetty aikaa.

Takaapäinasennot sopivat myös anaali- ja dildoyhdyntöihin.

Lue myös edelliset osat:Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.