Arttu ja Pauliina Wiskari pyörittävät yrityksiään yhdessä – vapaa-aika on kortilla, mutta rakkaus kestää: "Tärkeintä on, että.."

1:04

Arttu ja Pauliina Wiskari pyörittävät yrityksiään yhdessä.

Yhdessä yrityksiään pyörittävä pariskunta Arttu ja Pauliina Wiskari nauttivat yhteisestä tekemisestä ja yrittäjyydestään.

– Sulla on ihan järkyttävä määrä rahaa, Arttu vitsailee Pauliinalle Varpu HintsasenValo, joka ei kadonnutkaan -kirjajulkistustilaisuudessa.

Kahden lapsen vanhempien yhteinen vapaa-aika on harvassa, mutta tilaisuuden salliessa heillä on yhteinen mieleinen ajankäyttötapa.

– Jos meillä on vapaa-aikaa kahdestaan, käymme yleensä ravintolassa syömässä, Arttu kertoo. 

Kesäkuussa Wiskarit ennättivät lomailemaan, jonka lisäksi Artulla on syyskuussa vapaampaa.

– Lomailimme kesäkuussa vähän. Olemme käyneet lasten ehdoilla huvipuistossa sun muuta, muttemme ole tehneet mitään isompaa reissua. Mennään sitten ulkomaille, kun voi taas matkustaa, Arttu kertoo.

Rakastunut pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2013. Kestävän rakkauden salaisuus on Pauliinan mukaan kuitenkin loppujen lopuksi yksinkertainen.

– Päättää joka päivä, että haluaa olla sen toisen kanssa. Tärkeintä on se, että tekee joka aamu päätöksen, että haluaa olla sen toisen kanssa yhdessä, Pauliina kertoo.

Muusikko aloitti koronaviruksen aiheuttaman sulkutilan myötä elämäntapamuutoksen, jolla hän on niin ikää pitäytynyt. Painoa on niin ikää tippunut.

– Tänään kun valitsin puvun takkia, ei tainnut löytyä yhtään sopivaa. Kaikki olivat isoja, Wiskari kertoo.

Wiskareilla on edessään kiireinen syksy. Arttu on mukana uudella Vain elämää -kaudella ja Pauliina puolestaan aloittaa työt toisen yrityksensä parissa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja