Vuosi sitten Arttu Wiskari huomasi, että hänellä on kaksi vaihtoehtoa – päätti muuttaa elämäntapojaan: "On oppinut elää ihan uudella tyylillä"

4:07
Arttu Wiskari rohmusi ehdokkuuksia monissa kategorioissa – näillä mielin hän lähtee gaala-iltaan: "Tämä on ollut iso työvoitto"

Arttu Wiskari muutti elämäntapansa terveellisemmiksi vuosi sitten.

Laulaja Arttu Wiskarilla on tänään jännittävä ilta, sillä hän on ehdolla Emma-gaalassa viidessä eri kategoriassa. Wiskarilla piti olla tänä vuonna juhlakiertue, sillä laulaja on ollut kymmenen vuotta alalla. Koronapandemian vuoksi kiertuetta ei tänä vuonna järjestetty.

Wiskari muistelee MTV Uutisten haastattelussa ikimuistoisimpia hetkiä uransa varrelta.

– Kyllä varmaan ensihuuma, kun sai kuulla ensimmäistä kertaa biisin radiossa. Olin rautakaupassa duunissa, kun Mökkitie tuli ensimmäisen kerran radioaalloilta. Kaikki työt jäivät siihen, laitettiin radio täysille ja sitä fiilisteltiin. Hyviä muistoja on niin paljon, Wiskari kertoo.

"Kiloja lähtenyt ja iho voi paremmin"

Wiskari teki elämäntapamuutoksen vuosi sitten.

– Kun korona iski päälle ja duunit lähtivät alta, oli vaihtoehto jäädä kotiin vetämään sipsejä ja juomaan vinkkua. Tein sitä kuukauden ja mietin, että ei saamari, ei ole hyvä.

Wiskari teki huomion siitä, että moni antoi itsensä repsahtaa, mutta hän päätti tehdä päinvastoin.

– Ihan hyvin on mennyt. En ole juonut alkoholia pitkään aikaan, enkä ole syönyt herkkuja. Kyllä tulee se aika, kun voi ottaa rennosti.

Wiskari myöntää, että voi hyvin tällä hetkellä.

– Totta kai kiloja on lähtenyt, iho voi paremmin ja on freesimpi olo. Tämä kuuri on kestänyt niin pitkään, että tässä on oppinut elää ihan uudella tyylillä, Wiskari kertoo ja muistuttaa, ettei saa olla liian ankara itselleen.

Katso videolta Arttu Wiskarin haastattelu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja