Mainos

Apina tappoi vastasyntyneen vauvan – luuli ruoaksi

Vain neljä päivää vanha tyttövauva on saanut surmansa järkyttävässä villiapinan hyökkäyksessä Malesiassa. Makaki-apina pujahti perheen olohuoneeseen ja sieppasi pienokaisen mukaansa kenenkään huomaamatta. Eläin vei lapsen mukanaan talon katolle, missä se oli purrut uhriaan niskaan ja kasvoihin ja lopulta pudottanut vauvan katolta maahan. Traaginen tapaus sattui eilen Seremban kaupungissa Malesian itäosissa, kirjoittaa The Sun –lehti.

Vauvaa oli ollut tapauksen aikana hoitamassa tämän isoisä. Isoisä oli kertomansa mukaan lähtenyt olohuoneesta keittiöön hakemaan vettä. Vauva oli kadonnut tänä aikana. Pienokaista etsittiin ympäri taloa, ja hänet löydettiin pihalta yltä päältä veressä. Sairaalaan kiidätetty tyttö todettiin myöhemmin kuolleeksi.

Paikallisen kansallispuiston johtaja Ishak Muhamad kertoo, että eläin löydettiin pian tapauksen jälkeen talon lähistöltä, missä se ammuttiin kuoliaaksi.

- Uskomme, että apina meni sisään taloon etsiäkseen ruokaa. Se todennäköisesti luuli vastasyntynyttä ruoaksi, ja sieppasi siksi lapsen mukaansa katolle, Ishak Muhamad sanoo.

Lapsi kuoli vammoihin, jotka se sai katolta pudottuaan. Eläimen epäillään pudottaneen lapsen, koska se pelästyi asunnosta tulleita hätääntyneitä huutoja.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.