Antti Tuisku on käynyt läpi raskaan kevään – kertoo tunteidensa vuoristoradasta: "Olen päiväni itkenyt ja asioita pohtinut"

11:04
Antti Tuisku harkitsee jatkavansa edelleen opintojaan

Antti Tuisku kertoi Vappu ja Marja Livessä käyneensä kaikki mahdolliset tunnetilat läpi koronakevään aikana. 

Poptähti Antti Tuiskun oli määrä esiintyä kahteen otteeseen Helsingin Olympiastadionilla elokuussa 2020, mutta vallitsevan koronapandemian vuoksi keikat päätettiin siirtää vuoden 2021 kesäkuuhun. 36-vuotias Tuisku vieraili hiljattain Vappu ja Marja Live -ohjelman sohvilla puhumassa tunnelmistaan vallitsevan poikkeustilanteen keskellä. 

– Huomaan, että olen itse käynyt kaikki tunnetilat läpi, semmoisesta ihan pohjattomasta surusta ja jotenkin, että on ollut vaikeaa uskoa tätä koko tilannetta, ja sitten on tullut sellaisia vihan tunteita. Mutta sitten se on mennyt onneksi sen hyväksynnän kautta myös siihen helpotukseen, mikä mulla tällä hetkellä on. Tottakai olen päiväni itkenyt ja asioita pohtinut ja miettinyt, että miten tässä nyt näin kävi, Tuisku mietti. 

– Mutta ymmärtää sen tottakai, että se mun elämäni suurin unelma täyttää ei yksi, vaan kaksi kertaa Helsingin Olympiastadion täyteen, niin se on kuitenkin pieni pisara tässä isossa kokonaisuudessa, mitä tällä hetkellä ihmiset koko maailmassa käy läpi. 

Tuiskun mukaan keikkoja organisoinut tiimi odotti hallituksen linjauksia loppukesän yleisötapahtumien suhteen jonkin aikaa, mutta lopulta odotusta ei voinut enää venyttää. 

– Kyllä mulla on ollut koko ajan semmoinen olo, että haluan kantaa sen vastuun ja sitten kun ne keikat tapahtuvat kesällä 2021, niin kenenkään ei tarvitse miettiä ja murehtia tätä ja olla huolissaan omasta tai läheisen terveydestä tai turvallisuudesta. 

Kun keikkajärjestäjän toimesta lopulta ilmoitettiin, että keikat siirtyvät kesälle 2021, Tuisku tunsi olonsa helpottuneeksi sekä hyväksi. 

Antti Tuisku opiskeli itselleen toisen ammatin ollessaan tauolla ja nyt hän harkitsee jatko-opintoja. Katso yllä olevalta videolta, millaisia tulevaisuuden suunnitelmia Tuiskulla on!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja