Anni Vuohijoen olympiaunelma mureni dramaattisesti – julkaisi kyynelehtien videon: "Voi Anni, minkä teit"

3:20
Anni Vuohijoki kertoi olympiakarsintoihin valmistautumisestaan Tulosruudulle maaliskuussa.

Painonnostaja Anni Vuohijoki jäi ilman tulosta tempauksessa Etelä-Amerikan mestaruuskisoissa Kolumbian Calissa. Alle 64-kiloisten sarjassa olympiapaikkaa tavoitellut Vuohijoki kertoi Instagramissa, että olympiapaikka karkasi omista käsistä.

–  Voi Anni, minkä teit, Vuohijoki aloitti julkaisunsa.

Nakkilalainen julkaisi myös videon, jossa hän kertoi kyynelehtien pettymyksestään. Hänellä on edelleen pieni mahdollisuus kisoihin, kun viimeiset kymmenen paikkaa jaetaan villeillä korteilla maanosille tai maille, jotka eivät saa muulla tavalla paikkoja kisoihin.

– Tämä oli huono päivä, ja urheilu on tällaista. Jäin olympiapaikasta 1,2 pistettä 2658 pisteestä. Ihan häviävän vähän, Vuohijoki kertoi.

Vuohijoki kirjoitti olevansa 220 kilon yhteistulokseen vaadittavassa kunnossa, mutta hän ei ole pystynyt siihen kilpailutilanteessa.

–  Urheilu on kovaa, koska kaksi ja puoli vuotta työtä voi mennä viemäristä alas yhden huonon päivän takia. Mutta se ei vie arvoa siltä, mitä olen kerännyt kokoon tänä aikana.

– Minulla on yhä mahdollisuus saada villi kortti tai jopa maapaikka Suomelle, mutta se ei enää ole omissa käsissäni, Vuohijoki kirjoitti englanninkielisessä julkaisussaan.

32-vuotias Vuohijoki edusti Suomea Rion olympiakisoissa vuonna 2016. Hän saavutti pronssia Bukarestin EM-kisoissa vuonna 2018.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja