Anni Törnin miesystävä ajoi tuttavansa luokse kylään naisen ruumis mukanaan – "Tuolla se on takakontissa mattoon käärittynä"

Anni Törnin taposta syytetty mies tapasi ystäväänsä pian naisen kuoleman jälkeen. Ystävän mukaan mies tunnusti aiheuttaneensa naisen kuoleman ja laittaneensa naisen ruumiin auton peräkonttiin. Hän oli saapunut kyläilemään samaisella autolla. Asia käy ilmi tapauksen esitutkintamateriaalista.

Ystävä kertoi poliisikuulusteluissa, että oli surmayönä saanut Törnin miesystävältä puhelun. Mies oli kertonut ”ikävästä tilanteesta”, jossa hän oli lyönyt ”muijaansa” niin, että tämä oli kaatunut lyönnin voimasta ja kuollut.

Ystävä oli toivonut, että mies soittaisi hänelle uudestaan seuraavana päivänä, sillä hän oli ollut puhelun tullessa humalassa ja väsynyt.

Aamulla mies oli kuitenkin jo pihalla.

Ystävän kuulustelukertomuksen mukaan mies oli alkanut kertoa edeltävästä yöstä. Hän oli kertonut riidasta ja pohtinut ääneen, että ”tämän koko jutun olisi voinut jättää tekemättä”.

– Tuolla se on takakontissa mattoon käärittynä, kaveri kertoo miehen todenneen naisystävästään.

Mies kertoi aikovansa hävittää ruumiin hautaamalla.

Ystävä epäili miehen olleen psykoosissa

Ystävä pohti, voivatko miehen puheet pitää paikkaansa. Hän epäili, että mies olisi psykoosissa.

Jossain vaiheessa mies pyysi rahaa ja lähti saatuaan 50 euroa. Mennessään hän sanoi ystävän mukaan, että ”näistä asioista ei puhuta mitään”.

Poliiseille ystävä kertoi, ettei ollut kuullut miehestä tämän jälkeen mitään.

Törnin miesystävä hautasi naisen ruumiin seuravana yönä maastoon Juukaan. Tänään alkaneessa oikeuskäsittelyssä miestä syytetään naisen taposta ja hautarauhan rikkomisesta.

Syytteen mukaan mies surmasi Törnin asuntonsa kylpyhuoneessa Savonlinnassa viime heinäkuussa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja