Anne Kukkohovi paljastaa: Kävi nenäleikkauksessa – hehkuttaa lopputulosta

0:52
Anne Kukkohovi ällistyi kuultuaan totuuden sukujuuristaan – tällainen on hänen geeniperimänsä.

Juontaja, malli Anne Kukkohovi kertoo blogissaan ja Instagram-tilillään käyneensä muutama viikko sitten nenäleikkauksessa.

Myös useista televisio-ohjelmista tuttu malli Anne Kukkohovi paljastaa Instagram-tilillään käyneensä nenäleikkauksessa. Kukkohovi kertoo päivityksessään, että hänen nenänsä väliseinä suoristettiin leikkauksessa muutama viikko sitten. Hän kirjoittaa jahkailleensa asian suhteen vuosia, mutta päätöksen synnyttyä kaikki eteni vauhdilla.

– Olisin kaivannut vertaistukea, mutta tein päätöksen (monien vuosien jahkaamisen jälkeen) niin vikkelästi, että käytännössä hyppäsin päätöksen jälkeen suoraan leikkauspöydälle, Kukkohovi kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Muutama viikko leikkauksen jälkeen Kukkohovi kertoo olevansa tyytyväinen tuloksiin, jotka leikkauksella saavutettiin.

– Ilma kulkee ja krooninen nuha on kadonnut, vaikka siitepölyt jyllää, hän riemuitsee Instagramissa.

Kukkohovi kertoi operaatiosta yksityiskohtaisemmin blogissaan. Siellä julkaisemassaan kirjoituksessa hän paljastaa kärsineensä koko ikänsä oireista, kuten kroonisesta nuhasta ja loputtomista poskiontelotulehduksista. 

– Kylmä sää pahentaa tilannetta, kuuma ja kostea ilma helpottaa. Mutta sellaista kosteutta ei Suomen leveysasteita löydy, joten se on äärimäisen harvinaista herkkua. Jossain vaiheessa myös astmataipumus nosti päätään, kunnes olin aika pirullisessa kierteessä, kirjoittaa Kukkohovi ja lisää, että ennen leikkausta tehdyissä tutkimuksissa oli käynyt ilmi, että hänen nenänsä yläosa oli ollut tukossa käytännössä kokonaan ja se oli jouduttu siksi muotoilemaan kokonaan uudestaan.

Vaikka oireita oli paljon ja tärkeintä Kukkohoville oli, että ilma kulkisi normaalisti, hän tunnustaa blogissaan, että kasvoillaan töitä tekevänä ihmisenä hänelle hyvin tärkeää löytää oikea ihminen toteuttamaan operaatio.

– Koska olen todella tarkka siitä kuka kasvoihini saa koskea, alkoi armoton etsiminen – löytää se oikea ihminen – joka ei pelkästään suorista nenääni vaan huolehtii, että ulkonäkö otetaan myös huomioon. Jäähän tuo nenä tuohon suhteellisen keskeiselle paikalle loppuelämäksi, hän myöntää.

Kukkohovi tahtoi kertoa oman tarinansa, koska jäi itse kaipaamaan vertaistukea ennen operaatiota, vaikka nenän väliseinän leikkaukset ovatkin varsin yleisiä toimenpiteitä.

– Olisi ollut ihana lukea tällainen kokemus ennen omaa leikkaustani, mutta nyt olen tosi onnellinen, että voin ehkä avata kokemusta jollekulle, joka kärsii samasta vaivasta. Ensinnäkin leikkausta ei tarvitse jännittää. No, toki itse jännitin, koska se on luonnollista, mutta jälkikäteen ajatellen stressasin aivan turhasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja