Muistatko nostalgisen Anttilan kuvaston? Anne Kukkohovi ja Lola Odusoga poseerasivat alusvaatekuvissa vuonna 1996

14:09
Anne Kukkohovi laittoi kirjansa väliin myös ne ikävimmät kokemukset: "Halusin tuoda vertaistukea, koska minulla on niin paljon rankkoja asioita"

Lola Odusoga julkaisi Instagramissa kuvan lehtileikkeestä, jossa hän poseeraa Anne Kukkohovin kanssa. 

Moni 90-luvulla elänyt muistaa varmasti Anttila-tavaratalon paksut katalogit, jotka tulivat aika ajoin postiluukusta kotiin. Sieltä löytyi mainoksia maan ja taivaan väliltä, niin leluja, kosmetiikkaa kuin vaatteita. 

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa alusvaatteissa mallina tunnetun Anne Kukkohovin kanssa. Kuva on peräisin Anttilan kuvastosta vuodelta 1996.

– Tb 90-luvulle, vuoteen 1996, aikaan jollon Anttilan katalogikuvaukset oli the juttu. Muistaakseni tää oli mun ensimmäisiä Anttila-kuvauksia, mutta sitten niitä tehtiinkin vuositolkulla. Kuvassa myös upea Anne Kukkohovi, Odusoga kirjoittaa. 

Kuvapäivitys on kerännyt kommenttivyöryn. Moni on äitynyt nostalgisoimaan kyseistä aikaa. 

– Anttilan ja elloksen kuvastot oli kyllä aikoinaan, kommenteissa kirjoitetaan. 

– 90 luvulla noita Anttilan kuvastoja luki ihan mielellään, seuraaja kirjoittaa. 

Odusoga julkaisee aika ajoin Instagram-tilillään kuvia uransa varrelta. Nykyisin media-alalla vaikuttava Odusoga julkaisi vastikään kuvan vuodelta 1996, kun osallistui Donald Trumpin järjestemiin kauneuskisoihin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja