Amerikkalainen Natasha, 39, kuoli odottaessaan koronavirustestin tuloksia – murtunut poikaystävä: "Vitsailun aika on ohi"

Amerikkalaisnainen kuoli odottaessaan koronavirustestin tuloksia. Sureva poikaystävä varoittaa, että koronapandemiaan tulee suhtautua vakavasti.

Terveeksi kuvailtu 39-vuotias sosiaalityöntekijä kuoli vain reilu viikko sen jälkeen, kun oli jättänyt käyttämättä mahdollisuuden testata itsensä koronaviruksen varalta, kertoo New York Post.

Amerikkalaisen Natasha Ottin poikaystävä Josh Anderson kertoo Facebook-julkaisussaan löytäneensä tyttöystävänsä menehtyneenä asunnostaan New Orleansissa perjantaina. Natasha odotti edelleen tietoa siitä, johtuivatko hänen oireensa koronaviruksesta. Joshin mukaan Natasha oli ensimmäisen kerran maininnut oireistaan maaliskuun 10. päivänä valittaen flunssan oireita ja pientä kuumetta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kunto heikkeni jatkuvasti

Klinikan, jolla Natasha työskenteli, asiakkaita olivat HIV-positiiviset. Töistä Natasha lähetettiin kotiin, mutta hänelle ei tuolloin tehty koronatestiä, koska hän ei kuulunut riskiryhmiin, Josh kertoo. Seuraavana päivänä Natashalle tarjottiin mahdollisuutta käyttää yksi työpaikalle varatusta viidestä koronatestistä, mutta tämä oli lähettänyt Joshille tekstiviestin, jossa kirjoitti kieltäytyneensä, jotta testin voisi tehdä joku muu.

Natashan kunto heikkeni ja tekstiviesteissään hän kertoi poikaystävälleen esimerkiksi, että koiran lenkittäminen uuvutti häntä. Lopulta hänelle tehtiin koronavirustesti maaliskuun 16. päivänä, liki viikko sen jälkeen, kun oireet olivat alkaneet. Hänelle kerrottiin, että tuloksissa kestäisi ainakin viisi päivää. Influenssatestit näyttivät Joshin mukaan negatiivista, kertoo Nola-sivusto.

Torstaina Natasha oli valittanut, että hänen keuhkoissaan tuntui "jotain". Koronavirustestin tulokset eivät olleet tulleet vielä silloin, kun huolestunut Josh ryntäsi perjantaina Natashan luo tarkastamaan tämän vointia, kun nainen ei ollut vastannut poikaystävänsä tekstiviesteihin. Josh löysi Natashan kuolleena keittiöstä perjantaina maaliskuun 20. päivänä iltakahdeksan aikaan.

– Minua pelotti koskea häntä. Pitelin häntä siitä huolimatta, Josh kirjoittaa.

Natashan kuolemaa ei ole vielä vahvistettu koronaviruksesta johtuvaksi, eivätkä koronavirustestin tulokset ole tulleet. Josh on kuitenkin vakuuttunut kuolinsyystä. Kirjoittaessaan Natashan kohtalosta Josh haluaa varoittaa niitä, jotka vielä pitävät koronaviruspandemiaa vitsinä.

– Covid-19-vitsailun aika on ohi, hän kirjoittaa.

Koronavirusta pidetään erityisenä uhkana riskiryhmille, kuten yli 70-vuotiaille, mutta on hyvä muistaa, että sen oireet voivat iskeä pahasti myös nuorempiin. Yhdysvalloissa 12-vuotias tyttö joutui teho-osastolle koronavirukseen sairastuttuaan. Olemme myös aiemmin kertoneet Taran, Lisan, Elizabethin ja Amyn kokemuksista. He kaikki ovat alle viisikymppisiä. Italiassa puolestaan uutisoitiin koronaan kuolleesta, vain 46-vuotiaasta Diegosta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat