Aiemmin hyväkuntoinen Tara, 39, kuvasi videon koronaviruksen aiheuttamista hengitysvaikeuksistaan: "Se tuntuu siltä kuin keuhkoissa olisi lasia"

Tara kertoi haastattelussa halunneensa varoittaa nuoria ihmisiä ja kertoa, että kotiin eristäytyminen tulisi ottaa vakavasti.

Tara Jane Langstonin video on herättänyt koronavirushuolien keskellä järkytystä. 39-vuotiaasta äidistä leviää netissä video, jossa hän on sairaalahoidossa. Videolla Tara yrittää puhua, mutta taistelee saadakseen henkeä ja yskii.

– Kuka tahansa, joka ajattelee riskin ottamista, katsokaa minua. Olen tehohoidossa, en voi hengittää ilman näitä [happiviiksiä], Tara sanoo.

Karuja oireita kuvaavasta videosta paljon katsottu

Katsojalle Tara esittelee tippaletkujaan ja kertoo, että hänet on katetroitu.

– Olen nyt kymmenen kertaa paremmassa kunnossa kuin mitä olin aiemmin. En edes tiedä enää, olen seonnut päivissä, Tara kuvaa.

– Teille, jotka vielä tupakoitte, pankaa savukkeet pois, te tarvitsette hitto vie keuhkojanne. Ja, kiltit, älkää ottako yhtään riskejä. Jos tilanne menee oikein pahaksi, päädytte tänne.

Taran video lähti pian leviämään ympäri sosiaalista mediaa muiden jakamana. Naisen omalta Facebook-sivulta videota ei kuitenkaan löydy hänen jakamanaan, ja osa kommentoijista onkin pitänyt sitä vain huijauksena, jonka tarkoitus on lietsoa pelkoa.

Mediat kuitenkin tarttuivat nopeasti videoon.

– Se tuntuu siltä kuin keuhkoissa olisi lasia. Sitä on vaikeaa selittää, mutta hengittäminen on tuskaa, Tara kuvasi oireitaan haastattelussa Daily Mailille.

Lähetti videon työtovereilleen

Tara kertoo lähettäneensä videon alun perin työtovereilleen, joiden kanssa hänen piti tavata treenin merkeissä.

– Halusin kertoa heille, että eivät menisi, koska se ei ole riskin arvoista, Tara kommentoi.

– Mitä tahansa rajoituksia hallitus onkin julkistanut, uskon, että ne olisi pitänyt panna voimaan kaksi viikkoa sitten. Tarinani pitäisi olla varoitus muille, teidän täytyy ottaa tämä vakavasti.

"Ihmisten täytyy ymmärtää, että heidän täytyy eristyä kotiin"

Tara kertoi haastattelussa, että halusi varoittaa nuoria ihmisiä videonsa avulla. Hän on nähnyt netissä videoita ihmisistä, jotka edelleen matkustavat ruuhkaisissa junissa tai istuvat täpötäysissä ravintoloissa.

– Ihmisten täytyy ymmärtää, että heidän täytyy eristyä kotiin. Se on ainoa tapa. Uskokaa pois, nainen kommentoi.

Mediat tarttuivat videoon. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Läheiset kannustavat paranemaan

Taran läheiset ovat lähettäneet naiselle kannustusviestejä ja toivoneet, että kaikki ottaisivat koronatoimet vakavasti.

– Siskoni on kolmekymppinen ja hänen terveydentilansa on ollut normaali, hän sai koronaviruksen ja on ollut nyt tehohoidossa hetken aikaa, Taran siskoksi esittäytyvä Nicole Poppy Keatley sanoo.

– Kiltit, kiltit, kiltit, olkaa varovaisia ja noudattakaa kaikkia ohjeita ja terveydellisiä toimenpiteitä. Se, että media korostaa vanhuksia ja ihmisiä, joilla on perussairauksia, ei tarkoita, että jos ja kun saat viruksen, kehosi selviää siitä ja nitistää sen helposti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja