Alma Hätösen saama palaute kirvoitti studioyleisöltä reaktion – Jorma Uotiselta tiukka vastaus: "Saatte olla eri mieltä!"

Alma Hätösen ja Aleksi Seppäsen ensimmäinen tanssi jakoi tuomariston mielipiteitä.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 15. tuotantokauden uusi kausi on laitettu käyntiin suorten lähetysten voimin, ja 11 uutta tanssiparia pääsevät esittelemään tanssitaitonsa ensimmäistä kertaa parketeille. 

Juontaja Alma Hätönen ja hänen tanssiopettajansa Aleksi Seppänen esittivät ensimmäisenä tanssinaan jiven. Kaksikon tanssikappaleena kuultiin All Right, OK, You Win (I'm In Love With You).

Tuomareista Jorma Uotinen totesi tanssin jälkeen alkuun, ettei esitys ollut hullumpi, mutta jostain syystä se kuitenkin jäi hänen mielestään "yllättävän tasaiseksi ja vauhdittomaksi". Kommentti sai paikalla olleen studioyleisön reagoimaan.

– No, saatte olla eri mieltä! Uotinen huikkasi yleisölle. 

Uotinen totesi myös, että kaipaisi erityisesti Seppäseltä enemmän "potkua ja yllätyksiä koreografiaan". 

Jukka Haapalainen puolestaan totesi, että koreografiassa oli hyviä valintoja hänen mielestään. Helena Ahti-Hallberg sen sijaan mietti, että kaksikolla tuntui olevan ajoittain hieman kiire tanssinsa aikana. 

– Se pieni kiirehtiminen ei auta yhtään siihen, että tanssi loppuisi aikaisemmin. 

Yhteensä pari sai tuomareilta 12 pistettä.

Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykset sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat