Alkoholismia ja irtosuhteita – Salkkarit-Maaritin elämä rajuja käänteitä täynnä

Muistatko, mitä kaikkea Maarit on käynyt elämänsä aikana läpi?

Salkkareihin palaavan Maarit Salinin elämässä on sattunut ja tapahtunut. Viime vuodet Maarit on kuitenkin elänyt tasapainoista elämää Nakkilassa. Mikä saa hänet palaamaan Pihlajakadulle?

Jaana Saarisen näyttelemä Maarit aloitti Salatuissa elämissä sarjan ensimmäisenä esitysvuonna 1999. Hän oli Jukka Salinin ex-vaimo, ja saapui Pihlajakadulle sekoittamaan kuvioita Jukan mentyä naimisiin huomattavasti nuoremman Hannan kanssa. Maarit kärsi jo tuolloin alkoholiongelmasta, joka oli johtanut myös hänen ja Jukan eroon.

Maaritin välit lapsiinsa ovat olleet hankalat juuri alkoholismin takia. Esikoinen Silja yritti hyvin hanakasti saada vanhempiaan takaisin yhteen, kun taas äitinsä juomista lapsena katsellut Aleksi ei ollut hyvillään tämän paluusta Helsinkiin.

Helsingissä Maarit sai ensimmäisenä selville Hannan ja tämän poikapuolen Aleksin salasuhteen. Kun suhde tuli ilmi ja Hanna ja Jukka erosivat, palasi Maarit Jukan kanssa yhteen. He myös asuivat yhdessä, mutta suhteessa oli ongelmia.

Maaritin välit Aleksin kanssa olivat pitkään poikki, kun Aleksi syytti häntä Hannan kuolemasta. Hanna oli jättänyt tyttärensä Sofian Maaritin hoitoon ja lähtenyt Kempeleeseen ystävänsä Laura Kivirannan äidin luo. Puhelimessa Hanna sai kuitenkin tietää Maaritin hoitavan Sofiaa humalassa. Hän lähti ajamaan Helsinkiin keskellä yötä ja joutui auto-onnettomuuteen, jonka seurauksena myöhemmin kuoli.

Maarit on ammatiltaan toimittaja ja kirjailija. Ollessaan uudestaan yhdessä Jukan kanssa hän alkoi kirjoittaa omasta elämästään kirjaa, jota Jukka kuitenkin paheksui. Myöhemmin Maarit on julkaissut myös keittokirjan yhdessä Ulla Taalasmaan kanssa, sekä dekkarin.

Maarit sai myös oman talk show -ohjelman Salin kuningatar, joka kuitenkin lopetetiin hänen alkoholisminsa takia.

Nykyään Maaritin ja Aleksin välit ovat hyvät. Aleksin kärsiessä alkoholismista Maarit toimi jonkin aikaa tämän tyttären Sofian huoltajana, joka muutti hänen luokseen Pihlajakadulle.

Vuonna 2008 Maaritin alkoholismi oli ajautunut pahaksi, ja hän suunnitteli tekevänsä itsemurhan ryyppykaverinsa, entisen kansanedustajan Kristo Päivisen kanssa. Aivan viime hetkellä Maarit tuli kuitenkin toisiin ajatuksiin, ja tuli vahingossa tönäisseeksi Kriston alas kalliolta.

Tämän jälkeen hän muutti Aleksin ja Sofian luo Nakkilaan, ja on pysynyt siellä aina tähän asti.

Maaritilla on riittänyt rakastajia Pihlajakadulla, ja hän on päätynyt lakanoiden väliin muun muassa Aki Nikkisen ja Ismo Laitelan kanssa. Kari Taalasmaan kanssa hänellä oli salasuhde ja Lasse Sievisen kanssa hän seurusteli jonkin aikaa.

Lue myös:

    Uusimmat