Alkoholi ja seksikkyys: Hurmaako humalainen mies?

Oletko koskaan kuullut sanontaa, joka kehottaa juomaan niin kauan, että joko seuralainen tai oma ulkonäkö miellyttävät? Tutkimuksen mukaan myös mies juo itsensä kauniiksi!

Jos naisseura ei miellytä, pitää vain juoda, kunnes he muuttuvat kauniiksi – vai miten se meni? Tutkimuksen mukaan alkoholi toimii myös toiseen suuntaan, sillä se saa miehet tuntemaan olonsa seksikkäämmiksi, kertoo nypost.com.

Australialaisen tutkimuksen mukaan yli puolet miehistä tunsi olonsa seksikkäämmäksi ja sai lisää itsevarmuutta, kunhan oli kumonnut muutaman juoman. Efekti taitaa kuitenkin mennä hukkaan, sillä naisista vain kolme prosenttia piti humalaisia miehiä seksikkäinä.

Miksei mies sitten hurmaa naisia kekkulissa ollessaan? Yourtango.com listasi varottavat esimerkit siitä, miten juominen ja seksikkyyden tunne eivät aina kohtaa.

Miehen juomat vs. miehen eroottisuus

0: Mies törmää sinuun baaritiskillä. Hän uskaltaa kenties vilkaista sinua ja hymyillä, mutta vain vähän.

1-2: Mies katsoo sinua, kun tanssit. Katse saattaa kestää niin kauan, että seksikkään sijaan alat tuntea olosi tarkkailluksi.

2-3: Mies nojailee baaritiskiin rennosti. Jos lähestyt häntä, hän röyhistää rintaansa ja alkaa siteerata lempikirjailijaansa tehdäkseen vaikutuksen.

3-4: Mies on avannut paitansa ylimmän napin. Tässä vaiheessa hän jakelee vinkkauksia jokaiselle naiselle, joka hänen silmäänsä miellyttää.

4-5: Mies tulee hakemaan sinut tanssimaan. Hän uskaltaa laittaa käden alaselällesi. Kemiaa on ilmassa!

5: Mies tanssii kanssasi. Yllättäen huomaat, että hän on siirtynyt taaksesi ja tarttunut lantioosi, jotta voisitte tehdä rivoja tanssieleitä... Sinne menivät kemiat.

5-6: Saat kutsut automessuille, tai mihin hän sinut haluaakaan viedä. Luultavasti paikkaan, josta et ole kovinkaan kiinnostunut. Tee valintasi: hymyile ja esitä kiinnostunutta, tai pakene!

7-8: Mies ihailee itseään peilistä ja uskoo mahdollisuuksiinsa pelimiehenä. Sinä alat olla eri mieltä.

8-9: Hikinen mies jammailee tanssilattialla tanssien niin hyvin kuin osaa. Jos hän ei osaa, sekään ei menoa haittaa. Mikäli muut lähtevät tanssilattialta, se johtuu vain siitä, etteivät he pärjää kilpailussa miehen liikkeitä vastaan!

9-10: Villiintynyt mies voi jo viihtyä yläosattomissa. Saat kutsun katsomaan hänen asuntonsa sisustusta. Kyse ei todellakaan ole hänen asuntoonsa tutustumisesta.

10+: Mies ei pysy pystyssä. Hän haluaa silti viedä sinut jatkoille, ja myös uskoo mahdollisuuksiinsa – kiitos kymmenennen tuopin.

MTV3/Helmi

Lähteet: Yourtango.com, Nypost.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja