Alexi Laiho tilittää juomistaan brittilehdessä

Children of Bodom -yhtyeen laulaja-kitaristi Alexi Laiho kertoo Kerrang!-musiikkilehdessä tuhonneensa vatsansa juomalla liikaa väkeviä alkoholijuomia.

Lehdessä Laiho kertoo joutuneensa Helsingissä yhdeksäksi tunniksi sairaalaan aiemmin samana iltana juomansa viskin takia. Samalla hän myönsi itselleen, että juominen ei ole yhtä hauskaa kuin ennen, ja että hänellä saattaa olla ongelmia alkoholin kanssa.

– Se oli minun herätykseni. Olin juonut vatsani huonoon kuntoon, ja lääkärit varoittelivat, että minun oli lopetettava väkevien juominen tai muuten kävisi huonosti. Huomasin olevani lähellä ajautumasta jonkinasteiseksi alkoholistiksi, joka ei välttämättä selviäisi. Se säikäytti minut todella, Laiho sanoo.

Haastattelussa Laiho toteaa, että myös bändikaverit olivat huolissaan hänen juomisestaan. Laihon mukaan merkit juomisen aiheuttamista vaaroista olivat olleet ilmassa jo paljon aikaisemmin. Keikkoja jouduttiin muun muassa perumaan humalassa sattuneiden hölmöilyjen takia.

Lehdessä hän kertoo myös vanhemmiten krapuloiden muuttuneen entistä pahemmiksi. Absolutistiksi Laiho ei ole heittäytynyt, sillä hän sanoo ottavansa nykyään muutaman oluen tai lasin viiniä.

– Oloni on kuitenkin paljon parempi ja energisempi ilman viinaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat