Aleksandr Bolshunov ja muut venäläistähdet leireilevät Ukrainalta ryövätyllä alueella

Venäjän valtio-omisteinen tietotoimisto TASS kertoo, että osa maan maastohiihtojoukkueen tähdistä tulee leireilemään 15. toukokuuta alkaen Ukrainalta miehitetyllä Krimillä.

Juri Borodavkon ryhmässä ovat mukana Aleksandr Bolshunov, Julija Stupak ja Natalja Neprjajeva, Ivan Jakimushkin, Denis Spitsov,Aleksei Tshervotkin ja Aleksandr Terentjev. Borodavko tiedotti asiasta torstaina.

– Aloitamme ensimmäisen leirin 15. toukokuuta. Se pidetään perinteiseen tapaan Krimillä sijaitsevassa Morskoyn kylässä. Harjoitusohjelma ei tule poikkeamaan viime vuoden takaisesta, Borodavko sanoi.

Valmentaja Borodavkon mukaan urheilijoita odottaa pyöräily-, maastohiihto- ja voimaharjoitteita.

– Raikas meri-ilma ja kirsikat mansikoiden kera hyödyttävät myös urheilijoita. Olemme suunnitelleet, että kaikki ryhmäni urheilijat ovat mukana Krimillä, Borodavko totesi.

Venäjän maastohiihtäjät suljettiin kansainvälisistä kilpailuista maaliskuun alussa. Kauden viimeiset kilpailut Norjassa ja Ruotsissa kisattiin ilman venäläisiä. Kauden oli tarkoitus huipentua Tjumenin kisaviikonloppuun Venäjällä, mutta kilpailut peruttiin Venäjän hyökättyä Ukrainaan.

Lue myös:

    Uusimmat