Aleksander Barkovin apuvalmentaja ulos Floridasta – TSN: Potkaisi pelaajaa törkeästi

3:43
Tulosruutu raportoi NHL:n tuoreista tapahtumista.

Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers tiedottaa, ettei sen apuvalmentajana toiminut Mike Kitchen jatka enää seurassa. Useat lähteet ovat kertoneet TSN:lle, että Kitchen olisi potkaissut pelaajaa vaihtopenkillä kuluneella kaudella kesken jääkiekon NHL-ottelun.

Lähteiden mukaan temppu tapahtui tammikuussa Floridan voitokkaassa ottelussa Minnesota Wildia vastaan. Panthersin pelaaja oli heittänyt vesipullon penkillä turhautuneena, niin että vettä oli lentänyt Kitchenin päälle. Konkarivalmentaja oli vastanut suutuksissaan potkaisemalla pelaajaa alaselkään.

– Se ei ollut missään nimessä rohkaiseva kopautus. Millekään tuollaiselle ei ole sijaa tässä lajissa, lähde päivitteli valmentajan temppua.

Lähteiden mukaan Floridasta jo lähtenyt GM Dale Tallon ja päävalmentaja Joel Quenneville saivat tietää tapauksesta.

NHL:stä vahvistettiin, että liigaa on informoitu Panthersin sisäisestä tutkinnasta.

Kitchenillä on takanaan pitkä ura NHL:n valmennustehtävissä. Enimmäkseen apuvalmentajana operoinut kanadalainen aloitti NHL:ssä kaudella 1989–90 Toronto Maple Leafsin apuvalmentajana. Floridan apuvalmentajana Kichen oli työskennellyt 2007–10 ja hän palasi seuraan täksi kaudeksi.

Edeltävällä kaudella Kitchen oli Spengler Cupissa Kanadan apuvalmentaja, ja sitä ennen hän työskenteli seitsemän sesonkia Chicago Blackhawksin apuvalmentajana.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja