Älä usko näihin myytteihin rakkaudesta!

Epärealistiset uskomukset rakkaudesta, voivat pilata parisuhteesi tai olla esteenä rakkaudella. Lue, mitkä myytit koituvat kohtaloksi.

Meidät on pienestä pitäen opetettu uskomaan täydelliseen rakkauteen ja siihen, että jokaista varten on olemassa Se Oikea. Lumikit ja Tuhkimot ovat saaneet meidät uskomaan, että rakkaus voittaa kaiken ja elämän tärkein tavoite on löytää itselle kumppani.

Kun sitten tapaamme ihmisen ja alamme seurustella, ovat odotuksemme todella korkealla. Sysäämme syrjään tai suljemme silmämme kokonaan toisen ihmisen virheiltä, ja näemme toisen lähes täydellisenä. Me uskallamme unelmoida ja katselemme maailmaa ruusunpunaisten lasien läpi.

Tässä ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta jos partneria ei nähdä realistisessa valossa, voi edessä häämöttää ongelmat. Kun kumppaniin kohdistuu epärealistiset odotukset ja arki astuu kuvaan, moni pettyy pahasti.

Nämä romanttiset myytit aiheuttavat sinulle ongelmia

Oikea rakkaus voittaa kaikki esteet eli rakkaus on ainoa mitä tarvitset

Jos suhteesi perustuu sille olettamukselle, että rakkaus on ainoa mitä tarvitaan, voit sanoa suhteellesi hyvästit jo tässä vaiheessa. Toimiakseen hyvä suhde tarvitsee rakkauden lisäksi paljon muutakin: tukea, vastuunottamista, uskollisuutta, kommunikointia, taloudellista turvaa ja stressinsietokykyä. Pelkkä rakkaus ei riitä.

Ihmiselle on olemassa vain yksi oikea

Tämä uskomus on täyttä puppua ja on aiheuttanut sen, että naiset ovat paniikissa ennen kuin ehtivät täyttää edes kolmeakymmentä. Jokaiselle on olemassa monia yhteensopivia partnereita, ja on vain ajan kysymys, milloin sellainen tupsahtaa jalkojen juureen. Muista kuitenkin, ettei etsivä löydä.

Täydellisessä parisuhteessa ei ole ongelmia

Kaikilla meillä on virheemme, ja tuudittautumalla siihen uskoon, että täydellisessä suhteessa ei ole ongelmia, tulee vain pettymään. Se miten ongelmista selvitään, mittaa parisuhteen kestävyyden.

Sen Oikean vain tunnistaa

Osa sinkuista odottaa, että heiltä lähtee jalat alta heti, kun he tapaavat sielunkumppaninsa. Nämä ihmiset jäävät paljosta paitsi, jos he luovuttavat sen takia, ettei vatsassa leijaillut saman tien perhosia.

Seksi on aina upeaa, jos olen oikean ihmisen kanssa

Huolimatta omista uskomuksistasi, seksi eri ihmisten kanssa on aina erilaista. Et voi olettaa, että seksi sujuisi täydellisesti heti ensimmäisellä kerralla. Seksi on taito siinä missä ruuanlaittokin, ja mitä paremmin toisen oppii tuntemaan, sitä paremmaksi seksikin muuttuu.


MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja