Älä tee tätä muotimokaa maksimekon kanssa

Maksimekko on yksi kesän kuumimmista trendeistä. Pitkähelmaisen mekon kanssa on kuitenkin syytä olla tarkkana, jottei oma asukokonaisuus lähentele asumokaa.

Näyttelijä Kaitlin Olson, 37, sortui vastikään Kaliforniassa Pacific Rim -elokuvan ennakkonäytöksessä muotimokaan, johon on helppo sortua maksimekon kanssa. Olson nimittäin unohti, että väljän mekon on syytä olla tyköistuva edes joltain osin, jotta asu imartelee vartaloa.

Olson olisi voinut valita vaaleanpunaisen, väljän maksimekon sijaan ylleen joko kokoa pienemmän mekon tai maksimekon, joka istuu hänen ylävartalolleen paremmin. Hoikka tähti näytti hieman ryhdittömältä ja mitäänsanomattomalta maksimekossaan, joka oli hänelle liian väljä.

Tiesitkö? Maksimekossa tärkeintä on optimaalinen pituus sekä istuvuus. Liian pitkä maksimekko on epäkäytännöllinen ja liian lyhyt helma katkaisee tylsästi kantajansa säärien pitkän linjan. Vaikka maksimekko on usein väljä, on tärkeää valita mekkomalli, joka imartelee omaa vartaloa. Liian suuri tai joka puolelta väljä mekko saa kantajansa näyttämään helposti ryhdittömältä.

Lisää asiaa muodista Carrien päiväkirjat -sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja