"Ajattelin syödä puolikkaan kirsikkatomaatin" – suomalaisnaiselta hillitön fitness-parodia

Suomalaisnaisen hetken mielijohde päätyi naurattamaan monia suomalaisia.

Kun Melina Ruotsalainen influenssassa tylsistyneenä maatessaan selaili somea, hän törmäsi ilmiöön, josta syntyi hupaisa parodia. Helsingin Kulttuuritalolla nyt viikonloppuna järjestettävä Sportyfeel Fitness Classic -kisa näkyi myös sosiaalisen median eri kanavissa.

– Oli aikaa selailla Instagramia ja somea ylipäätään, ja näin kisojen alla alkoi olemaan kaikennäköistä videota ja kriisinpoikasta ilmassa, Ruotsalainen kertoo MTV Lifestylelle.

Niinpä nainen improvisoi hetkessä fitness-ilmiölle irvailevan, hauskan parodiavideon, joka osui ja upposi yleisöönsä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täällä.

"... Sen jälkeen me mennään lounaalle ja mä ajattelin syödä puolikkaan kirsikkatomaatin. Se mahtuu mun päivän makroihin. Niin, että mulla on vielä illalla varaa syödä semmonen pieni hiilaritankkaus. Mä ajattelin, että otan teelusikallisen kaurahiutaleita ja imeskelen niitä sellaiset 7,5 minuuttia..."

– Suoraan ei ole tullut kuraa tai mitään negatiivista korviini, hyvässä hengessä naureskelua lähinnä ihan alan harrastajien taholta. Eikä ajatuksena ole irvailla harrastajille, arvostan, mitä he tekevät, kunhan järki säilyy päässä, Ruotsalainen sanoo.

Ruotsalaisen Facebookissa ja Instagramissa julkaistun videon perään on tullut paljon huvittuneita kommentteja.

– En ajatellut, että homma lähtee leviämään, näköjään se sitten liippaa lähelle, kun siihen samaistutaan, Ruotsalainen nauraa.

Videota on katsottu Facebookissa jo liki 40 000 kertaa.

Ja sitten treenaamaan:

Lue myös:

    Uusimmat