Kukkaprintti olikin astetta säädyttömämpi – äiti käytti mekkoa vuosia, lähempi tarkastelu paljasti pornahtavan yksityiskohdan

10:10

Äiti ehti käyttää vuosia kukkakuviollista kesämekkoa, kunnes huomasi, millaisia kuvioita mekossa todella on.

Katso yllä olevalta videolta, millaista muoti oli Helsingin uimarannoilla 60 vuotta sitten.

Talvella monet suosivat tummia värejä, mutta kesän tullessa vaatekaapista on aika kaivaa jälleen värikkäät ja kuviolliset luottovaatteet esiin.

Näin teki myös erään Imgur-käyttäjän äiti, joka oli käyttänyt luottomekkoaan jo vuosien ajan. Ensivilkaisulla näyttää, että mekossa on sinisiä, vihreitä ja ruskeita kukkia. Aivan kuten mikä tahansa kukkamekko, eikö totta?

Lähempi tarkastelu kuitenkin paljastaa, ettei mekon kuviointi ole aivan niin viaton.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kurvikkaita naisia

Kukkien joukossa on nimittäin toinenkin kuvio: alastoman naisen siluetti.

härski kukkamekko
Kuvakaappaus: Imgur

– Äitini on käyttänyt tätä kesämekkoa jo vuosien ajan, eikä kukaan ole huomannut kuviota ennen kuin nyt, kirjoittaa kuvan Imgur-kuvapalveluun jakanut käyttäjä.

Kuva on jaettu palveluun jo viime vuonna, mutta se on noussut taas esille, kun esimerkiksi Someecards ja The Sun uutisoivat siitä. Tähän mennessä kuva on kerännyt jo parikymmentätuhatta katselukertaa.

Vastaavia vaatemokia on käynyt aiemminkin maailmalla. Myös brittiläisäidin ostama paita ei sisältänyt niin kilttiä printtiä kuin äiti kuvitteli. Myös näissä joogatrikoissa on naurattanut eräs hävytön yktyiskohta.

Lähteet: Imgur, Someecards, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja