Uikkareita sovittanut nainen jakoi kuvan sovituskopista, härski yksityiskohta varasti huomion – pistääkö puska omaan silmääsi?

10:10

Maailmalla on naurattanut kuva filippiiniläisestä naisesta sovittamassa uimapukua erään härskin yksityiskohdan takia.

Katso yllä olevalta videolta, millaista muoti oli Helsingin uimarannoilla 60 vuotta sitten.

Uusien vaatekappaleiden sovittaminen on aina hyvä idea ennen ostopäätöksen tekemistä, sillä vaate voi näyttää todella erilaiselta henkarissa kuin päällä – ja silloin saattaa vasta huomata joitakin oleellisia yksityiskohtia.

Saman oppi myös eräs filippiiniläisnainen, jonka sovituskoppikuva on levinnyt sosiaalisen median ja ulkomaalaisten uutissivustojen toimesta. Aiheesta uutisoivat muun muassa brittimediat Daily MailDaily Star ja The Sun.

Kuvassa nainen poseeraa sovituskopissa päällään vaaleansininen, palmukuvioinen uimapuku, jossa on vetoketju edessä. Kuva on otettu H&M:n sovituskopissa.

Uimapuku näyttäisi sopivan naiselle oivallisesti, mutta huomaatko, mihin härskiin yksityiskohtaan kommentoijat ovat kiinnittäneet huomiota?

Palmun lehdet väärässä kohtaa

– Puiden joukossa on puska, kommentoi eräs käyttäjä BoredPanda-sivustolla.

Kommentoijien mukaan naisen haaroväliin osuvat palmunlehdet näyttävät aivan runsaalta alapääkarvoitukselta.

Nainen kertoo Daily Mailille, että hän ottaa aina varmuuden vuoksi H&M:ssä 2–3 samaa vaatetta samassa koossa, sillä vaatteiden kuviointi on jokaisessa vaatekappaleessa niin erilainen. Joissain kauniimpi, joissain selkeästi härskimpi.

– Alun perin minua veti puoleensa printti, koska se näytti kauniilta, mutta sitten siinä oli yksi yksityiskohta, joka pilasi uimapuvun, nainen selittää.

Onneksi nainen siis huomasi asian ennen ostopäätöstään. Toisin kävi tälle äidille, joka ehti käyttää lempikukkamekkoaan useita vuosia ennen kuin hän huomasi mekon todellisen kuvioinnin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja