Aikuinen, piristä seksielämääsi eroottisella kirjallisuudella!

Eroottista kirjallisuutta kirjoittava 76-vuotias Desiree Holt suosittelee tunnelman lataavaa kirjallisuutta seksielämän piristämiseen. Lue naisen viisi vinkkiä kiihkeämpiin petipuuhiin!

Ikä on vain numeroita. Tämä pitää paikkansa ainakin eroottista kirjallisuutta kirjoittavan 76-vuotiaan Desiree Holtin mukaan. Holt kertoo GALTimes-verkkosivuilla, miten ja miksi eroottisella kirjallisuudella piristetään aikuisten ja ikäihmisten seksielämää.

Viittä vinkkiä eroottisen kirjallisuuden hyödyntämiseen Holt alustaa näillä sanoin:

– Mitä vanhemmaksi tulemme, sitä enemmän arvostamme hienotunteista seksiä, sen eri sävyjä ja oikeasti merkityksellisiä asioita. Eroottisen ja romanttisen kirjallisuuden kirjoittajana päähenkilöni ikääntyvät jatkuvasti. Kuten minäkin, hekin ovat oppineet korvaamaan nuoruuden tarmon vivahteikkaalla kokemuksella.

1. Halut hyrräämään

Eroottisesta kirjallisuudesta löydät vinkkejä seksiin valmistautumiseen. Kun vartalo ikääntyy, sen toimii hitaammin. Vaikka mieli olisikin valmis, ei koko muu vartalo ole vielä mukana. Eroottisessa kirjallisuudessa kohtaukset sisältävät valtaisan määrän esileikkiä. Tämän esileikin lukeminen saa syttymään myös oikeassa elämässä. Lukutuokion jälkeen toisen vietteleminen onnistuu paremmin.

Vinkki: Lukekaa toisillemme kohtauksia kirjoista! Kun mieli on valmis, vartalokin hyrrää.

2. Fantasioiden kuvittelu virittää tunnelman

Jokaisella on fantasioita. Kuka ei haluaisi olla nainen, jota kaikki miehet himoitsevat? Itsesi kuvitteleminen kirjan päähenkilön asemaan saa ihon kihelmöimään ja virittää erogeeniset alueet.

3. Kokeile roolileikkiä

Kuvittele itsesi kirjan päähenkilön asemaan. Oletko aina halunnut kokeilla jotain kumppanisi kanssa, muttet koskaan kehdannut ehdottaa? Vielä ei ole liian myöhäistä. Kirjan päähenkilöä esittäessäsi voit olla kuka tahansa ja kokeilla mitä tahansa. Sama pätee kumppaniisi.

4. Kirja opettaa, kuinka tunnelma luodaan

Aikaisemmin seksistä keskustelemista pidettiin tabuna. Se, mitä tapahtui makuuhuoneen suljettujen ovien takana, sai myös jäädä sinne. Tietyn ikäluokan edustajat eivät ole välttämättä koskaan tottuneet keskustelemaan haluistaan, toiveistaan, kokemuksistaan ja mielipiteistään.

Eroottisessa kirjallisuudessa suuressa asemassa on halun ja kiihkon rakentaminen ja tulevan ennakointi. Vaikka et kehtaisi lukea kohtauksia kumppanillesi, auttavat ne avaamaan suljettuja ovia. Parhaimmillaan opit ymmärtämään paremmin itseäsi ja osaat valmistautua seksiin paremmin.

5. Seksi voi olla hyvää minkä tahansa ikäisenä

Aikaisemmin seksi ja seksuaalisuus on liitetty parikymppisiin varhaisaikuisiin, kun nykyään eroottisten romaanien päähenkilöt saattavat olla jo kypsempiä. Kirjavalikoimasta löytyy esimerkiksi tarinoita keski-ikäisistä, jotka ovat vasta löytäneet seksuaalisuutensa ja tutustuvat nautintoihin kokeiluiden kautta.

Tällaisten kirjojen paras opetus on oivallus siitä, että seksin ei tarvitse olla nuoruusaikojen hätäistä tai kiivasta räpiköintiä. Kypsän aikuisen on hyväksyttyä kokeilla ja kartoittaa rauhassa halujaan ja tutustua uusiin asioihin. Joskus kirjoissa käsitellään jopa iän seksiin tuomia haasteita opettavaisesti huumorin avulla.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Osittainen lähde:GALTime/Desiree Holt

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja