Suomalaiset: Vanhempi mies on ylivoimaisesti paras rakastaja!

Suomalaiset kertoivat, että ylivoimaisesti paras rakastaja on vanhempi mies. Itseä nuorempi nainen puolestaan oli halutumpi rakastaja, kuin vanhempi.

AVA kysyi lukijoiltaan, olisiko heidän mielestään itseä nuorempi vai vanhempi rakastaja parempi.

Suurin osa vastaajista, 47 prosenttia, kertoi parhaimman rakastajan olevan vanhempi mies. Heidän mukaansa itseä vanhempi mies olisi otteissaan varma, eikä säheltäisi yhtä paljon kuin nuorempi rakastaja. Itseä vanhemman miehen kokemuksen katsottiin olevan iso plussa.

19 prosenttia vastaajista liputti puolestaan nuoremman miehen perään, sillä he kokivat nuoren miehen olevan innokkaampi ja seikkailunhaluisempi vällyjen välissä. Myöskin nuoremman miehen kunnon ajateltiin kestävän kiihkeät tiimellykset.

Sen sijaan itseä nuorempaa naista pidettiin parempana rakastajana, kuin vanhempaa – tätä mieltä oli 20 prosenttia vastaajista. Vanhemman ja kokeneemman naisen taitoihin luotti lukijoista 15 prosenttia.

Miten suomalaiset perustelivat vastauksensa? Lue kommentit alta.

Vanhempi mies – kokeneempi mies

47 prosenttia oli sitä mieltä, että itseä vanhempi mies olisi paras rakastaja kokemuksen syvällä rintaäänellä. Kokenut vanhempi mies tiesi, mitä itse haluaa ja samoin sen mitä nainen haluaa. Seksi itseä vanhemman miehen kanssa sisältäisi muutakin, kuin vain "itsekkään, nopean hoitelun": vanhempi mies osaisi olla myös läheinen ja kosketella.

– Minua vanhempi mies, koska nuoret usein sählää ja ovat melkoisen "täynnä itseään". He ovat melkoisia tuuliviirejä ja en luottaisi pätkääkään, että olisivat minusta aidosti kiinnostuneita. Haluaisin myös, että mies olisi kokeneempi kuin minä ja toivottavasti myös hieman fiksumpi elämää nähneempi. Mutta ei pitäisi koskaan yleistää, koska kaikki on kiinni henkilökemiasta. Sitä joko on tai ei ole...

– Olen 30-vuotias ja olen jo reilut kymmenen vuotta haaveillut vanhemmista miehistä. En tiedä mikä heissä niin kiehtoo, mutta tiedän ainakin että kiihottaa jo pelkkä ajatus jos saisin olla vanhemman miehen kanssa..

– Mies saisi olla pari vuotta, enintään 4–5 vuotta vanhempi, koska vanhemmat miehet ovat yleensä kokeneempia kuin nuoremmat "säheltäjät".

– Vanhemmat ovat useimmin kokeneempia eikä minun tarvitse tämän hetkisen, 10 vuotta vanhemman, miehen kanssa häpeillä kysyä neuvoa sängyssä.

–Vanhempi mies tietää mitä haluaa ja on yleensä kokeneempi. Hieman vanhemmat miehet myös viehättävät ulkonäöltään enemmän, joka on plussaa rakastajalle.

"Nuorempi mies on villi ja viriili!"

Suomalaisista 19 prosenttia suosisi itseään nuorempaa miestä sänkykumppanina. Myöskin itseä vanhempien miesten ulkoisia avuja kritisoitiin sekä pelättiin, ettei vanhempi mies jaksaisi yhtä hyvin petipuuhissa, kuin nuorempi.

– Nuori mies on viehättävä ja viriili. Vanha mies on väsynyt ja vaivainen. Lisäksi vanhemmilla on ärsyttävän holhoava ja kaikkitietävä asenne, mitä en voi sietää. Nuorempi on nöyrempi.

– Nuoremman miehen kanssa seksi on taivaallista, koska he eivät vaadi muuta kumppanuutta, ja minulle se sopii. Säilyy itsemääräämisoikeus.

– Olen sen ikäinen, että nuorempi rakastaja olisi kuitenkin jo elämää kokenut mutta luultavasti fysiikaltaan paremmassa kunnossa kuin mitä enemmistö ikäisistäni tai minua vanhemmista miehistä vaikuttavat olevan.

– Minua nuorempi mies, koska ikäiseni miehet ovat itsekkäitä, läskimahaisia sovinisteja. Tarkoitan siis noin 10 vuotta nuorempia miehiä...

– Olen yli viisikymppinen nainen ja jos haluan seksiä niin oman ikäisilläni miehillä on usein erektio-ongelmia ja minulle ei tosiaankaan riitä pelkkä kädestä silittely. Joten nuorempi mies jaksaa pitempään ja on huomattavasti jaksavampi kuin vanhempi mies.. ei kiitos Viagralle.

Monet myös kuvailivat, että parhaan rakastajan tulisi olla suunnilleen oman ikäinen.

– Itseni ikäinen tai korkeintaan viisi vuotta nuorempi mies on paras. Miehet ikääntyvät aikaisemmin. Jostain syystä vanhat ukot haikailee 20–30-vuotiaista nuoremmista naisista. Ei nuoret naiset kiinnostu, jos vanha mies ei ole varakas tai korkeassa asemassa.

– Tietysti nuori mies tai saman ikäinen kuin itse olen. En vanhan miehen kanssa halua olla missään tekemisissä. Vanhat miehet on lihavia, kaljupäitä ja muutenkin äklöjä.

– Minua nuorempi mies, koska miehet vanhenevat naisia nopeammin, en koskaan ottaisi itseäni 4–5 vuotta vanhempaa miestä. Samanikäinen tai muutaman vuoden nuorempi olisi kaikkein paras.

"Nuoremmilla naisilla on vähemmän estoja"

Lukijoista 20 prosenttia oli sitä mieltä, että itseä nuorempi nainen olisi paras rakastaja aktiivisempana petikumppanina. Lisäksi nuorten naisten ulkonäköä ja itsetietoisuutta kehuttiin ja kaivattiin.

– Nuorempi nainen on mukana 100 prosenttisesti. Avoin uusille asioille. Vanhemman naisen kanssa seksi on kuin teuraalla olemista. Homma sattuu ja naama on kuin kidutetulla. Nuori nainen laulaa kuin ferrari.

– Nuoremmat naiset ovat hoikkia ja tietoisia, että pitää näyttää tyylikkäältä ja himottavalta, eikä vaan arkisia tuulipukuja pitää ja ilman meikkiä kulkea.

– Nuoret naiset pitää huolta ulkonäöstä ja kunnosta suurin osa siksi ne on haluttavampia. Niillä on vähemmän estoja kun vanhemmilla naisilla, ei pelkkää lähetyssaarnaaja-asentoa.

Vastaajista 15 prosenttia puolestaan kokisi mieluisimmaksi kumppaniksi vanhemman naisen, joka tietää mitä tekee.

– Vanhempi nainen tietää miten naisen saa syttymään ja miten nainen nauttii kun mistä koskee.

– Vanhemmat naiset eivät oikuttele ja värkkää, vaan tietävät mitä haluavat.

– Kokemuksen vuoksi. Vanhempi nainen tietää, miten mies toimii eikä tarvitse turhaan puhua.

Kyselyyn vastasi yli 780 lukijaa.

Kumpi sinusta on parempi: itseäsi nuorempi vai vanhempi rakastaja?

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja