Aikuinen, oletko kyllästynyt viattomiin väritystehtäviin? Kokeile tuhmia värityskirjoja

Oletko kyllästynyt kukkasten ja koiranpentujen värittämiseen? Kokeile hieman erilaista värityskirjaa.

Aikuisten värityskirjoja on nyt kaikkialla. Kukkia, eläimiä, lintuja, mandaloita – kauniita fraktaaleja, joilla ajatukset saa pois arjen pyörityksestä.

Ja rinnat.

Aivan, rinnat. Jos perusvärityskirjat eivät nappaa, tarjolla on myös tuhmia, räävittömiä ja hullunhauskoja K18-värityskirjoja. Listasimme hauskimmat!

Ryan Hunter ja Taige Jensen:

Coloring for Grown-Ups: The Adult Activity Book

Aikuisten kokonaisvaltainen puuhakirja. Kenties kuuluisin laatuaan. Kirjassa esimerkiksi piirretään ihminen, joksi uskoit tulevasi aikuisena, ennen kuin unelmasi tuhottiin. Pääset myös värittämään hipstereitä ja asunnottomia, jotka kirjan mukaan näyttävät lähes samalta – heidät erottaa vain siitä, että hipsterien vaatteiden värit sopivat yhteen!

Katso alta kuvia kirjasta!

Kuvagalleria 10 kuvaa - katso

Coloring for Grown-Ups, aikuisten värityskirja

Lilt Kids Coloring Books:

The Hipster Coloring Book For Adults: You've Probably Never Colored It

Niin cool värityskirja, ettet varmaan ole koskaan kuullut siitä... Teosta markkinoidaan täydellisenä lahjana läheisellesi, joka on hipster. Ilmaise tällä teoksella, että tiedät, mikä hän on!

Potter Style: 

Color Me Drunk: A Drinking and Drawing Activity Book

Oletko jo pelannut juomapeliä ja soittanut kännissä exällesi? Tarvitset varmaan lisää jännittävää tehtävää? Väritys- ja piirtokirja kännikaloille lupaa tekemistä illanistujaisiin.

Theo Nicole Lorenz:

Unicorns Are Jerks: A coloring book exposing the cold, hard, sparkly truth

Teos paljastaa, etteivät yksisarviset ole maagisia ja ihastuttavia olentoja. Värityskuvissa ne ovat idiootteja, jotka tekstailevat elokuvateatterissa ja pierevät hississä.

Theo Nicole Lorenz:

Dinosaurs With Jobs: a coloring book celebrating our old-school coworkers

Dinosaurukset astronautteina, teknisenä tukena ja ajo-opettajina. Väritä, ja tunnista aikuisuuden kirot.

D.D. Stacks, Billy Armstrong ja Chad Powers III:

COLOR MY BOOBS: A Titillating Coloring Book for Adults

Teoksessa väritetään pieniä, suuria, erikoisia ja tavanomaisia rintoja. Sivuilta löytyy merirosvorintoja, jumalatarrintoja, kuuman opettajan rintoja ja paljon muuta. Eikä tässä vielä kaikki: tarjolla on kaksi muutakin kirjaa, joissa rinnoilla leikitellään, ja niihin isketään tarroja. Mitä muuta aikuinen voisi tahtoa? 

Magnus Frederiksen: 

The Fetish Coloring Book

Kirja lupaa todella eroottisia kuvia, joissa esiintyvät kaikki kuviteltavissa olevat fetissit. Pääset siis värittämään fantasiasi, ja esimerkiksi piirtämään ystäviäsi outoihin asentoihin. Teoksessa on yli 50 kuvaa, joissa seikkailee alastomia miehiä ja naisia.

Maldonia Press: 

Coloring Book for Grown Ups: An Adult Activity Book - Men's Edition

Miehinen värityskirjassa värittäjä luo oman unelmanaisensa, ja, tuota, kulkee matkan mieheksi. Mitä se sitten merkitseekin.

Speedy Publishing LLC: 

Kama Sutra Sexual Positions: Adult Coloring Book

Kama Sutra. Tarvitseeko tästä muuta sanoakaan.

Mix Books:

Badass Buttocks: Coloring Book for Adults

Kirjassa väritetään 38 erilaista takapuolta. Mainostekstissä huomautetaan, etteivät peput ole anatomisesti oikeanlaisia.


Editors of Hollan Publishing: 

Sex Position Coloring Book: Playtime for Couples

Koska värittäminen ja seksi ovat molemmat hauskoja asioita, seksiasentojen värittämisenhän täytyy olla superhauskaa? Teoksessa on mainostekstin mukaan "101 eroottista asentoa ja anatomisesti aidonoloiset kuvat".

Michael Makai: 

The BDSM Coloring Book: An Activity Book for Kinksters With Crayons Paperback

Teosta markkinoidaan täydellisenä harrastuksena kaikille, jotka rakastavat bondagea, sadomasokismia ja värikyniä. Kirja lupaa, että värittämällä saa myös paljon tietoa BDSM-elämäntavasta.

Lähteet: Amazon, Bookdepository

Lue myös:

    Uusimmat