Abby kokeili viraalia kauneuskikkaa – ei olisi ehkä kannattanut: "Ei kaikkea, mitä näet internetissä, tarvitsisi kokeilla itse"

Nainen kokeili TikTokissa pyörinyttä kauneustrendiä, jonka myötä hän näytti siltä kuin olisi työntänyt päänsä takkaan.

Abby Grocott jakoi epäonnisen muodonmuutoksensa kokeiltuaan TikTokia villinnyttä kikkaa, jossa hiusten tyvikasvua peittävää väriä käytetään pisamien tekemiseen.

Pisamat ovat olleet viime vuosina trendin aallonharjalla, kertoo Style Magazine. Sen takia ne, joiden kasvoille ei luontaisesti kasva pisamia, ovat joutuneet kehittelemään erilaisia keinoja niiden feikkaamiseen. Suosittuja kikkoja on esimerkiksi kulmakynän käyttö ja itseruskettavalla pisteiden maalaaminen. Kolmas kikka, jonka nimeen monet ovat sosiaalisessa mediassa vannoneet on hiusten tyvikasvua peittävän hiusvärisprayn käyttö kasvoilla.

The Sun kertoo, että Abbyn kohdalla kyseinen kikka meni metsään pahemman kerran, eikä lopputulos ollut lähelläkään sitä, mitä nainen oli odottanut.

– Suihkauta sitä kasvoillesi, he sanoivat, hän paheksuu videolla, jolla esittelee epäonnistunutta lopputulosta.

Perheen äiti, joka työskentelee Cheshiressa kouluruokalassa, seurasi omien sanojensa mukaan somehitin ohjeita luullen sen toimivan.

– Suihkauta sitä kasvoillesi ja saat mukamas luonnollisen näköiset pisamat. Minä näytän siltä, kuin olisin tunkenut pääni johonkin helkkarin savupiippuun, Abby kertoo yllä olevalla videolla, jolla esittelee kasvojaan.

Tällaisia tuloksia muut olivat sosiaalisen median mukaan saaneet käytettyään samaa tuotetta pisamien feikkaamiseen:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Abby ei voi suositella kikkaa

Nähtyään omat tuloksensa Abby ei suosittele kikkaa muiden kokeiltavaksi. Abby oli itse päätynyt kokeilemaan kikkaa nähtyään sosiaalisessa mediassa monien muiden onnistuneita lopputuloksia käytettyään nimenomaan juurikasvun peittämiseen tarkoitettua ruskeaa hiussuihkeen kaltaista tuotetta pisamien feikkaamiseen.

Vaikka lopputulos näytti aika hurjalta, pääsi Abby ruskean harmaista tahroista eroon muutamalla meikinpoistoliinalla.

– Miksi minun täytyy aina kokeilla näitä kikkoja? hän kummastelee.

Jälkikäteen hän pystyy jo nauramaan asialle.

– Ei kaikkea, mitä näet internetissä, tarvitsisi kokeilla itse, Abby summaa kokemuksensa.

Lähteet: Kameraone, The Sun, TikTok ja Style Magazine

Lue myös:

    Uusimmat