Äänekkäät naapurit vastasivat tiukkasanaiseen valitukseen kekseliäällä tavalla

Naapurisota sai täysin uuden ulottuvuuden äänekkäiden naapurien vastatessa mielikuvituksellisella tavalla valitukseen.

Kerrostalossa asuvat tietävät, että pienikin ääni yläkerrasta voi kuulua selvästi alakerran asuntoon.

Sen tietää myös Twitter-käyttäjä morgxmarie, joka paljasti, että hänellä oli pieni ongelma omien yläkerran naapuriensa kanssa, joten yhdessä kämppäkaveriensa kanssa hän päätti kirjoittaa heille kovasanaisen viestin.

"Rakkaat ääliöt,

Miksi pidätte niin kovaa meteliä iltayhdeksän jälkeen joka päivä? Oletteko sumopainijoita, hitto vie, vai onko teillä mahdollisesti lyijyjalat? Olette todella hemmetin villejä. Se oli hauskaa aluksi, mutta nyt olette vain ärsyttäviä. Rauhoittukaa, hitto vie.

Mahtavaa iltaa.

Ps. Jos myytte lippuja aamukahden koripallo-otteluunne, kertokaa ihmeessä."

Naapurit eivät ottaneet itseensä tiukasta viestistä, vaan päättivät tulostaa oikeasti keksityt liput viestitssä mainittuun aamukahden äänekkääseen otteluun.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

"Peli alkaa. Viime yö oli vain harjoitusta", lippujen yhteydessä luki.

Tulostetut liput ovat Ääliöiden koripallomestaruuden ratkaisevaan otteluun, jossa toisiaan vastaan taistelevat joukkueet "Toisen kerroksen nartut" ja "Kolmannen kerroksen lyijyjalkaiset ääliöt".

Naapurisodasta on tykätty Twitterissä jo yli 100 000 kertaa. Käyttäjä @morgxmarie lisäsi kuvat viesteistä Twitteriin saatesanoin: "Luulen, että aloitin vahingossa sodan yläkerrassa asuvien tyyppien kanssa."

Lähteet: Mashable, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat