90-vuotias isä halusi synttärikuvansa someen – kansa hullaantui tyylikkäästä miehestä: "Olen ihastunut"

Vanhainkodin hauska tempaus: teki asukkaista rokkitähtiä 0:41
Tämä vanhainkodin hauska tempaus valloitti myös netissä: Tekivät asukkaista rokkitähtiä!

Karen Alean 90-vuotias isä halusi juhlakuvansa sosiaaliseen mediaan. Pian nettikansa ihastuikin tyylikkäästi poseeraavaan mieheen!

Karen Alean isä halusi syntymäpäivänsä kunniaksi nettiin. Karen jakoi juhlakuvat isästään, joka oli erikseen toivonut niiden laittamista sosiaaliseen mediaan, kertoo Fox News.

"Isäni täytti 90 vuotta ja halusi, että hänestä otetaan kuvat, jotka laitetaan someen"

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Otoksissa isä poseeraa pianon vieressä ja silittelee pientä Delilah-koiraa.

– Isäni täytti 90 vuotta ja halusi, että hänestä otetaan kuvat, jotka laitetaan someen, vaikka hän ei itse edes ole siellä, Karen kuvailee Twitterissä.

Karenin mukaan isä todella soittaa pianoa, jonka vieressä seisoo, ja hänen äitinsä oli konserttipianisti.

"Isäsi on ihastuttava"

Ei liene yllätys, että isästä tuli heti netin suosikki. Sadat tuhannet ihmiset reagoivat miehen otoksiin suitsuttaen niitä. 

Moni intoutui lähettämään miehelle kuvia kotipaikastaan, ja tämä saikin syntymäpäiväterveiset esimerkiksi Saksasta, Norjasta Skotlannista, Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta ja Alankomaista. Moni seuraaja myös julkaisi kuvan omasta läheisestään, joka juhlii samantyyppistä merkkipäivää.

"Sano isällesi, että minun isäni tervehtii häntä. Isänikin täytti 90 kaksi viikkoa sitten, eikä hänkään ole somessa". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

"Isoisäni täytti 95 viime viikolla, ja tässä hänen koiransa. Haluaako isäsi kirjekaverin?" Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

– Isäsi on ihastuttava. Karen, ole hyvä ja kerro isällesi, että nyt, kun hänen kuvansa ovat olleet Twitterissä, olen ihastunut häneen, nimimerkki Ooh La paljastaa.

– Tämä on suloisin asia, ja suljen nyt Twitterin, kun olen voitolla. Hyvää syntymäpäivää, Patricia Callahan kirjoittaa.

Suosikkumuusikkokin saapui onnittelemaan

Tviittitulvan lomassa Karen paljasti seuraajille, että isän suosikkilevy on Tony Bennetin levytys Lady Gagan kanssa. Pian Tony itse ilmaantuikin onnittelemaan miestä. Karen kiitteli sanojen merkitsevän isälleen paljon.

Tony Bennettkin intoutui onnittelemaan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Suosiostaan huolimatta isä ei aio liittyä TikTokiin

Karen julkaisi myöhemmin toisen kuvan, jossa hänen veljensä "selittää" somejulkisutta isälle. Kuvassa isä katselee hymyillen juhlakuviaan näytöltä – koira sylissään, tietenkin.

– Isäni kertoi tietävänsä, että moni on masentunut, ja hän on iloinen saadessaan ihmiset hymyilemään, vaikka vain hetkeksi, Karen totesi.

Karen myös kertoi, että yhtäkkisestä somekuuluisuudestaan huolimatta hänen isänsä ei ole liittymässä Instagramiin tai TikTokiin.

Lue myös:

    Uusimmat