90 päivää morsiamena -ohjelman suomalaistähdelle sataa palautetta: "Saan viestejä, että olen jääkylmä prinsessa ja minulla on tyly luonne"

Missikaunotar Jasmin Lahtisen ja hänen amerikkalaisen puolisonsa suhdetta seurataan tosi-tv-ohjelmassa.

Vuoden 2014 Miss Suomi -finaalista tuttu Jasmin Lahtinen nähdään parhaillaan tosi-tv-ohjelmassa 90 päivää morsiamena, joka pyörii Suomessa TLC-kanavalla. Ohjelma nauttii suurta suosiota Jenkeissä, ja siitä onkin tehty jo monta tuotantokautta. Sarjassa seurataan kansainvälisten pariskuntien tietä alttarille.

Ohjelmaan osallistuvilla pariskunnilla on kolme kuukautta aikaa tutustua toisiinsa – eli siis sen aikaa, kun toisella puolisolla on viisumi Amerikkaan. Sen jälkeen heidän on päätettävä, menevätkö naimisiin vai eivät. Lahtinen ja Blake avioituivat.

Lahtinen tapasi nykyisen miehensä, amerikkalaisen Blaken sosiaalisen median kautta.

– Hän laittoi minulle viestiä noin kolmen vuotta sitten. Siitä päivästä lähtien olemme puhuneet puhelimessa ja viestitelleet päivittäin, Lahtinen kertoo.

Ohjelman suuren suosion vuoksi Lahtiselle on tullut runsaasti palautetta sosiaalisessa mediassa – niin positiivista kuin negatiivista.

– Samoista asioista saan hyviä ja huonoja kommentteja. Toinen kehuu luonnetta, kuinka aidolta sekä suorasanaiselta vaikutan. Suomalainen luonne kuulemma näkyy.

– Toinen saattaa sanoa, että olen jääkylmä prinsessa, ja minulla on tyly luonne. Ikävimpiä kommentteja ovat juurikin ne, kun minua sanotaan tylyksi ja kylmäksi, Lahtinen harmittelee.

Ohjelman suuresta suosiosta kertoo se, että Lahtinen tunnistetaan kadulla.

– Ihmiset pyytävät yhteiskuviin, se on ollut aika yllättävää. Minulla ei ollut mitään aavistusta, kuinka iso ohjelma tämä on. Vasta kuvausten aikana sain tietää sen olevan yksi Amerikan sunnuntai-iltojen suosituimmista ohjelmista.

Muutti Los Angelesiin

Avioliiton myötä Lahtinen muutti Suomesta Amerikkaan.

– Mieheni on kotoisin Los Angelesista ja asunut siellä koko elämänsä. Aluksi mietimme, olisiko tulevaisuutemme Suomessa vai Losissa. Aika nopeasti päädyimme siihen tulokseen, että minä muutan hänen luokseen.

– Blakella on ura musiikkialalla, niin hänen ei olisi oikein järkevää muuttaa pienempään paikkaan. Totta kai minullakin oli työni Suomessa, mutta varmasti löydän uuden uran Amerikasta isommassa mittakaavassa.

Pariskunnalla on oma YouTube-kanava Blake & Jasmin Reality Reels, johon he tekevät videoita. Uusia televisio-ohjelmia ei ole ainakaan vielä tulossa.

– Aluksi olin vahvasti sitä mieltä, että en enää haluaisi jatkaa 90 päivää morsiamena -ohjelman toiselle tuotantokaudelle. Nyt olen avoimempi asian kanssa, Lahtinen paljastaa.

Lue myös:

    Uusimmat