Sen piti olla harmiton vitsi! Ex-missi Jasmin Lahtinen paljastaa, miten päätyi mukaan 90 päivää morsiamena -ohjelmaan

Miss Suomi -finaalissa kilpaillut Jasmin Lahtinen on mukana 90 päivää morsiamena -ohjelmassa.

Missikaunotar Jasmin Lahtinen tavoitteli Miss Suomen -kruunua vuonna 2014. Lahtinen ei yltänyt kärkikolmikkoon, joten hän päätti suorittaa opiskelunsa loppuun.

– Missikisojen jälkeen valmistuin lukiosta ja urheilukoulusta. Työskenteli mallina jonkun aikaa, matkustelin sekä olin kuntosalilla töissä.

Suhde alkoi somesta

Suomessa Dplay+:ssa ja TLC-kanavalla pyörii parhaillaan 90 päivää morsiamena -tv-sarja, jossa Lahtinen on mukana. Ohjelma nauttii suurta suosiota Jenkeissä, ja siitä onkin tehty jo monta tuotantokautta. Sarjassa seurataan kansainvälisten pariskuntien tietä alttarille.

Lahtinen tapasi nykyisen miehensä, amerikkalaisen Blaken sosiaalisen median kautta.

– Hän laittoi minulle viestiä noin kolmen vuotta sitten. Siitä päivästä lähtien olemme puhuneet puhelimessa ja viestitelleet päivittäin, Lahtinen kertoo.

Lahtinen oli katsonut ohjelman kaikki aikaisemmin tuotantokaudet, joten formaatti oli hyvin tuttu hänelle. Lahtinen ja Blake olivat kihloissa, kun he huomasivat ohjelman haun.

– Kun odottelimme vielä minun viisumiani, näin haun ohjelmaan. Heitin vitsillä kihlatulleni, että pitäisikö meidän hakea. Hän vastasi nauraen, ettei todellakaan.

Lopulta Lahtisen viisumi hyväksyttiin, ja Blake päätti laittaa hakemuksen ohjelmaan.

– Olin aika varma, ettei sieltä kuulu mitään, kun hakuaika oli jo päättynyt. Muutaman tunnin päästä saimme kuitenkin vastauksen postiin ja meille soitettiin. Siitä noin kahden viikon päästä kamerat olivat Blaken mukana.

Häät pikavauhtia

Ohjelmaan osallistuvilla pariskunnilla on kolme kuukautta aikaa tutustua toisiinsa – eli siis sen aikaa, kun toisella puolisolla on viisumi Amerikkaan. Sen jälkeen heidän on päätettävä, menevätkö naimisiin vai eivät. Lahtinen ja Blake avioituivat.

– Meillä oli kaunis ja pieni intiimitilaisuus puistossa, missä mieheni on viettänyt lapsuudessa paljon aikaa. Kaikki mieheni läheiset, perhe ja kaverit olivat paikalla. Minun puoleltani oli paikalla vanhemmat ja sisko.

– En itse ole ikinä ollut mikään ”häähullu” tai haaveillut häistä, mutta tämä tilaisuus oli täydellinen. Meillähän olikin vain se 90 päivää aikaa suunnitella kaikki, Lahtinen kertoo.

Tuore aviopari ei vielä haaveile perheenlisäyksestä, mutta he aikovat ottaa koiran kevään aikana.

Lue myös:

    Uusimmat