8 hyvää syytä: Mies, opettele kokkaamaan!

Tie naisen sydämeen avautuu herkkuruualla. Tässä kaikki kahdeksan syytä, miksi kokkaustaidot kannattaa ottaa haltuun.

Kesällä grillataan, kalastetaan mökillä ja kokkaillaan hyvää ruokaa. Huffingtonpost.comissa perusteltiin, miksi ruoanlaittotaito on miehelle tärkeä.

1. Naiset rakastavat ruoanlaittotaitoisia miehiä. Rakastaminen on vähättelyä, naiset eivät suorastaan voi vastustaa miestä, joka on taitava kokki.

2. Koska se on miehekästä! Osaat korjata auton, metsästää villieläimiä ja sytyttää nuotiotulet. Eikö sinun pitäisi pystyä myös ruokkimaan itsesi?

3. Säästät rahaa. Kotona kokattu ruoka on paljon edullisempi ja romanttisempi vaihtoehto kuin ravintolaillallinen viineineen päivineen.

4. Säästät myös aikaa! Kun tiedät mitä teet ja sinulla on perustaidot hanskassa, teet nopeammin ruoan itse kuin haet ja jonotat sen paikallisesta pikaruokalasta.

5. Päihitä komeat tv-kokit. Ethän halua, että tyttöystäväsi kuolaa jotain Hans Välimäkeä? Et. No niin, opettele sitten laittamaan ruokaa, niin loppuu se kuolaaminen vieraisiin pöytiin.

6. Koirasi (eli naismagneettisi) voi paremmin, kun opettelet valmistamaan kunnon ruokaa sillekin.

7. Saatat hoikistua. Kun osaat tehdä ruokaa terveellisesti ja pystyt säännöstelemään itse annoskokoja, saattaa vatsakumpusi litistyä ja pysyt hoikkana sekä hyvinvoivana.

8. Saat uuden harrastuksen. Kokkaaminen on rentouttavaa, luovaa, merkityksellistä ja herkullista. Miksi et haluaisi lisätä tätä taitoa osaamisesi kirjoon?

Lähde: Huffingtonpost.com

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja