Mainos

8 asiaa, joita naimisissa olevat miehet eivät vieläkään ymmärrä seksistä

Parisuhteen kestolla ei ole merkitystä, sillä aina löytyy asioita, joita miehet eivät tunnu koskaan oppivan seksistä vaimonsa kanssa.

Miehille seksin harrastaminen voi olla melko yksinkertaista; innostu, tee siirtosi ja ryhdy ajattelemaan jalkapalloa, jos meno alkaa käydä liian villiksi. Naiset ovat puolestaan hieman monimutkaisempia.

Seuraavat Redbook-sivuston listaamat neuvot moni nainen haluaisi puolisoidensa tietävän.

1. Naiset eivät halua, että vaihdat tekniikkaa koko ajan

Kun nainen kommentoi suuseksitaitojasi, todellisuudessa hän pyytää sinua jatkamaan sitä, mitä teet, edes minuutin ajan. Liikkeen tai nopeuden jatkuvalla vaihtamisella voit taata, että naisen orgasmi on ja pysyy poissa.

2. Alapääkarvojen aiheuttama stressi

Monet naiset käyvät jatkuvaa sotaa häpykarvoitusta vastaan. He joutuvat asettamaan terävän terän jatkuvasti herkimmille alueilleen tai kokemaan tuskallista vahausta. Vaikka mies kuinka kertoisi pitävänsä luonnollisuudesta, joka ikinen nainen tietää, että yksikään mies ei halua saada karvoja suuhunsa. Vaikka miehet eivät sitä ymmärräkään, tämä asia voi olla naisille valtava stressitekijä!

3. Vessareissut ovat välttämättömiä ennen seksiä

Naiset haluavat käydä vessassa ennen seksiä tyhjentääkseen rakkonsa, puhdistaakseen alapäänsä ja ehkä myös harjatakseen hampaansa. Joskus tämä vessareissu voi keskeyttää kuuman hetken, mutta miesten täytyisi ymmärtää, että tämä hetki on naisten itseluottamuksen ja olotilan kannalta äärimmäisen tärkeä. 

4. ... Ja sen jälkeen

Vaikka miehistä tuntuisikin siltä, että naiset ravaavat koko ajan vessassa, siihen on olemassa hyvä syy. Vessareissu mahdollisimman nopeasti yhdynnän jälkeen suojelee nimittäin virtsarakontulehdukselta. Jos et ole kokenut sitä, et voi tietää, kuinka kivulias tulehdus voi oikein olla. Anna naisten siis mennä vessaan, äläkä ota sitä henkilökohtaisesti.

5. Ota rauhallisesti rintojen kanssa

On tietysti mukavaa, että mies rakastaa vaimonsa rintoja, mutta ota silti rauhallisesti. Vaikka nainen kuinka pitäisi kovista otteista, aloita rauhallisesti. Mitä hitaammin etenet, sitä enemmän nainen sitä haluaa... ja odotuksesi palkitaan.

6. Liukuvoiteen käyttö ei tarkoita, että olisit huono sängyssä

Jokaiselle pariskunnalle tulee eteen hetkiä, jolloin liukuvoiteen käyttö voi olla paikallaan. Stressi, kuukautiskierron eri vaiheet ja imetys ovat luontaisia syitä siihen, miksi nainen ei välttämättä kostu yhtä helposti kuin olet tottunut. Harvoin kyse on miehen taidoista, joten ota liukuvoidetuubi rohkeasti esille. 

7. Kunnioita naisten alusvaatteita

Naiset haluavat miestensä muistavan, että laadukkaat alusvaatteet ovat kalliita. Yritä siis pitää tämä mielessäsi, kun kiskot alusvaatteita naisen päältä kovin ottein. Joskus naiset saattavat myös haluta tuntea olonsa seksikkääksi upeissa alusvaatteissa, joten annathan hänen pitää ne päällään edes kymmenen minuutin ajan?

8. Naiset saattavat olla kiihottuneita myös seksin jälkeen

Se, että nainen haluaa uusintakierroksen välittömästi edellisen päätyttyä, ei ole mitenkään harvinaista. Miesten ja naisten vartalot toimivat eri tavalla, joten jos huomaat vaimosi koskettelevan itseään seksin jälkeen, älä hermostu. Mitä jos vain auttaisit häntä saamaan toisenkin orgasmin, kätesi kun toimivat kuitenkin edelleen.

Katso videolta, mikä on pariskuntien yleisin seksiin liittyvä ongelma. 

2:27

Lähde: Redbook

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.