72-vuotias Pauline oli antanut poikaystävälleen rukkaset 43 vuoden ajan – yllätti kosimalla itse

74-vuotias Colin oli kosinut tyttöystäväänsä Paulinea joka vuosi 43 vuoden ajan ja saanut aina rukkaset. Niinpä hän yllättyi täysin, kun 72-vuotias Pauline kosi häntä itse viime vuoden joulukuussa.

72-vuotias Pauline Young oli torjunut poikaystävänsä Colin Jonesin kosinnat 43 vuoden ajan. Viime vuoden lopulla hän yllätti kaikki ja kosi tätä itse. Iloisesta yllätyksestä uutisoi muun muassa Daily Mail -sivusto.

Pauline ja Colin tapasivat vuonna 1976. Kun he olivat seurustelleet vuoden, Colin kosi Paulinea ja sai rukkaset ensimmäisen kerran. Sen jälkeen hän kosi naista joka vuosi. 

Viime vuoden joulukuussa Colinin onni viimein kääntyi, kun Pauline kosi häntä itse. Lienee sanomattakin selvää, että mies suostui.

– Olin pudota sängyltä, kun Pauline kosi, Colin kertoo Yahoo-sivustolle.

– Olin esittänyt kysymyksen niin moneen kertaan, että nyt kun hän kosi minua, vastasin tietysti myöntävästi.

Pyörittivät yhdessä yrityksiä

Pariskunnalla on viisi lasta edellisistä avioliitoistaan. He tapasivat aikoinaan lasten leikkiryhmässä, jonne molemmat olivat tulleet jälkikasvunsa kanssa.

30 vuoden ajan pariskunta pyöritti yhdessä huonekaluja valmistavaa yritystä Walesissa. 14 vuotta sitten he muuttivat Maltalle ja perustivat majoituksen ja aamiaisen tarjoavan majatalon.

Siunaus vihkimisen sijaan

Kolme vuotta sitten Pauline muutti hoitokotiin, kun hänellä todettiin sairaus nimeltä kortikobasaalinen degeneraatio, jonka oireisiin kuuluu muun muassa hidasliikkeisyys ja kävelyvaikeudet. Colin jäi Maltalle hoitamaan yritystä. Hän käy Paulinen luona Englannissa parin viikon välein.

Eräällä näistä vierailuista Pauline kosi Colinia. Elettiin joulukuuta 2018.

Pariskunta järjesti siunaamistilaisuuden liitolleen ystävänpäivänä. Kyse ei siis ollut virallisesta avioliitosta. He eivät nimittäin ehtineet saada lain vaatimia asioita kuntoon ajallaan.

Pauline oli pukeutunut parhaimpiinsa, ja hänen pyörätuolinsa oli koristeltu kukkasin. Siunaamisen jälkeen häitä juhlistettiin kakulla ja drinkeillä pariskunnan kotona Telfordissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olin jo luopunut toivosta avioliiton suhteen. Ajattelin, että niin ei koskaan tapahtuisi. Kyseessä oli siunaamistilaisuus, mutta jos se merkitsee meille avioliittoa, se on merkki rakkaudesta.

Lue myös:

    Uusimmat