Mies aikoi kosia tyttöystäväänsä, mutta koti paloi maan tasalle – sormus löytyi raunioista

Kihlasormus hautautui tulipalon raunioihin, mutta kosintaa suunnittelut mies ei aikonut luovuttaa vaan palasi etsimään sormusta romun keskeltä.

Nick Maes oli aikeissa kosia tyttöystäväänsä Shastina Hughesia, kun Kalifornian maastopalot pakottivat muuttamaan suunnitelmia. Mies säilytti sormusta vanhempiensa kotona kassakaapissa, mutta talo paloi maan tasalle.

Tuhkan keskellä kimmelsi

Vaikka Kaliforniassa riehuva maastopalo tuhosikin Maesin vanhempien talon täysin, hän päätti silti mennä katsomaan, olisiko sormus säästynyt tulipalossa.

Maes tutki isänsä kanssa talon raunioita ja kuin ihmeen kaupalla, he löysivät kassakaapin ja saivat murrettua sen auki sorkkaraudalla.

Kassakaapin sisältökään ei ollut säästynyt tulipalolta, mutta tuhkan keskellä jokin kimmelsi auringonvalossa. Kihlasormus oli tummunut ja hieman sulanut, mutta entisöimällä sen saa varmasti muistuttamaan entistään.

Koskettava yllätys: Pariskunta kosi toisiaan yhtä aikaa. Artikkeli jatkuu videon alla.

0:47

Tyttöystävä odottaa kärsivällisesti

Maesin etsiessä sormusta, läsnä oli paikallinen uutisryhmä, joten uutinen sormuksen löytymisestä kantautui myös Maesin tyttöystävän korviin. Hughes aikoo kuitenkin odottaa kärsivällisesti, että Maes saa sormuksen entisöityä.

– Haluan, että hän saa tilaisuutensa. Jotkut miehet suunnittelevat niin tarkkaan sen erityisen kysymyksen esittämistä. En halua pilata sitä häneltä, Hughes kertoo Yahoo Lifestylelle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hughes toivoo, että heidän lopulta onnellinen tarinansa tuo iloa muutoin sangen synkkään uutiskattaukseen, jonka Kalifornian maastopalot ovat aiheuttaneet.

Lähde: FoxNews

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja