Dennis kosi tyttöystäväänsä kuudella sormuksella – taustalla suloinen syy

Oletko aikeissa kosia kumppaniasi, mutta et tiedä, millaisesta sormuksesta hän eniten pitäisi? Yksi vaihtoehto on tehdä kuten Dennis Brown II, joka polvistui tyttöystävänsä eteen kuuden sormuksen kera.

Dennis Brown II valmistautui kosimaan tyttöystäväänsä Atara Dallasia, kun hän tuli siihen tulokseen, että yksi sormus ei riittäisi. Niinpä hän valitsi kuusi erimuotoista ja -kokoista sormusta, joista hänen tuleva morsiamensa voisi valita mieleisensä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Sain kunnian elää hänen kanssaan, joten hän ansaitsee kuusi sormusta, joista valita, Dennis kirjoitti Instagramiin.

Videolla lapset kertovat, mitä on rakkaus. Artkkeli jatkuu videon alla.

Sormus ja "design-kosinta"

Yllätyksellinen kosinta ei rajoittunut vain kuuden sormuksen kimaraan. Mallina työskentelevä Dennis palkkasi myös suunnittelijan, valokuvaajan ja floristin järjestämään Ataralle erityisen päivän. Hän suunnitteli jopa kosintahetkensä taustalle laitetun valkoisen kankaan, joka on täynnä rakkaudentäyteisiä sanoja.

– Nainen, jonka sydän on täynnä rakkautta ja omistautumista minua kohtaan. Nainen, jonka uskollisuus kaikkia rakkaitaan kohtaan on ainutkertaista. Nainen, jonka anteliaisuudelle ja halulle auttaa lähimmäisiään ei löydy rajoja, luki lattiasta kattoon ulottuvassa koristeessa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Foxnews.com-sivuston tietojen mukaan Atara oli hyvin äimistynyt Dennisin järjestämästä yllätyksestä. Hän vastasi kuitenkin ”kyllä”. Naisen kerrotaan valinneen sormus, jossa oli kyynelpisaran muotoinen timantti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja