7-vuotias Venäjän vahvin tyttö lausui kylmäävän viestin Putinille

Kasjanov oli avaamassa Sallan raja-asemaa 2002 – sitten Putin antoi potkut 0:59
Mihail Kasjanov oli avaamassa Sallan raja-asemaa 2002 – sitten Putin antoi potkut.

Venäjän vahvin tyttö Lidia Kotelnikova, 7, on lausunut hyytävät videoterveiset maansa presidentille Vladimir Putinille.

Lidia on videolla sinisessä asussa polvillaan. Seitsemänvuotias tyttö puhuu videolla Venäjän vihollisista ja julistaa rakkauttaan Putinille, jonka johdolla Venäjä hyökkäsi viime vuonna kylmäävästi Ukrainaan.

– Hei, Vladimir Vladimirovitsh Putin. Olet paras presidentti. Haluan välittää toiveen, että kukistat aina vihollisemme. Rakastan sinua niin paljon, Lidia sanoo videolla ja tekee perään ilmasuukkoja.

On helppo arvioida, että nuoren tytön lähipiirillä on ollut vaikutuksensa tämän puheisiin ja videon syntymiseen. Videon artikkelissaan esittänyt Ura.ru-sivusto raportoi, että pätkän oli julkaissut Lidian veli.

Lidian on uutisoitu olevan Venäjän vahvin tyttö ja tehneen historiallisesti kuusi maansa lasten ennätystä. 

Marraskuussa Lidia teki 29 punnerrusta yhdellä kädellä ja kahdeksan dippipunnerrusta viiden litran täytetty vesipullo lisäpainona. Kyseisiä ennätyksiä ei kuitenkaan rekisteröity virallisiksi.

Lidian äiti Anastasia Kotelnikova on kertonut Gazeta.Ru:lle tyttärensä harrastaneen akrobatiaa, judoa ja kreikkalais-roomalaista painia, jonka Lidia aloitti tänä vuonna. Äitinsä mukaan Lidia harjoittelee kahdeksan kertaa viikossa.

– Hän unelmoi, että hänestä tulee maailman vahvin, äiti-Kotelnikova sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat