Mainos

7.11. Feta-jauhelihapastavuoka

Feta-jauhelihapastavuoka

  • 400 g makaronia
  • 400 g lampaan tai naudan jauhelihaa
  • 1 purkki tomaattimurskaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 tl kuivattua timjamia
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 100 g fetajuustoa
  • tilkka oliiviöljyä
  • 150 g juustoraastetta
  • suolaa tarvittaessa
  • mustapippuria

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe. Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki. Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Tarjoile raikkaan salaatin kera.

Resepti: Henri Alén / Ruokala

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.