7.11. Feta-jauhelihapastavuoka

Feta-jauhelihapastavuoka

  • 400 g makaronia
  • 400 g lampaan tai naudan jauhelihaa
  • 1 purkki tomaattimurskaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 tl kuivattua timjamia
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 100 g fetajuustoa
  • tilkka oliiviöljyä
  • 150 g juustoraastetta
  • suolaa tarvittaessa
  • mustapippuria

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe. Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki. Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Tarjoile raikkaan salaatin kera.

Resepti: Henri Alén / Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat