5 helppoa koristevinkkiä: Näin tuot vapun kotiin!

Vappu on jo ovella, mutta vielä ehtii koristella kodin karnevaalitunnelmaan. Näillä vinkeillä toteutat helposti ja nopeasti vappukoristeet jotka takaavat juhlan tunnun kotiisi.

Kokeile näitä koristevinkkejä ja ehosta kotisi valmiiksi vappuun!

1. Ilmapalloilla karnevaalitunnelmaa

Ilmapallot kuuluvat vappuun. Kauniinvärisiä ilmapalloja voi käyttää kuitenkin myös vapputunnelman tuomisessa sisustukseen.Koristaaksesi kotisi kevään vallatomimpaan juhlaan, osta itsepuhallettavia, erivärisiä ilmapalloja. Ilmapallojen väreiksi sopivat erityisesti pinkki, vaaleanliila, keltainen, vaaleansininen ja turkoosi. Asettele ilmapallot riviin ylösalaisin esimerkiksi parvekkeen, tai terassin katosta roikkumaan.

2. Kuohuviinipulloja kukkamaljakkoina

Kuohujuoma on tärkeä vappuelementti. Kuohujuoman juomisen lisäksi vanhoja kuohuviinipulloja voi käyttää myös vappusisustuksen luomisessa. Älä siis heitä pois lasinkeräykseen menossa olleita kuohuviinipulloja, vaan säästä ne vappuisiksi kukkamaljakoiksi tai kynttilänjaloiksi. Kuohuviinipullon kaulan ympärille voit vielä kietaista serpentiiniä!

3. Vallattoman värikkäät tekstiilit

Vaihda toukokuun kunniaksi kodintekstiilisi värikkäämpiin. Sohvatyynynpäälliset eivät paljoa maksa, mutta niillä tuot pienellä vaivalla suuren muutoksen sisustukseen. Vaihda siis talven jäljiltä jääneet tyynynpäällisesi keväisen herkkiin kukkakuvioisiin,- tai vallattoman värikkäin printtikuosein varustettuihin tyynynpäällisiin.

Vappupöytään sopii väreillä hullutteleva pöytäliina. Voit kaivaa liinavaatekaappisi pohjalta myös värikkään printtikuvioisen tai yksivärisen lakanan, silittää sen siistiksi ja käyttää sitä pöytäliinana.

4. Vaahtokarkkeja ja serpentiiniä

Vappupöydän kruunaavat vaahtokarkit ja perinteinen serpentiini. Asettele serpentiiniä koristeeksi juhlapöydän keskelle, ja sommittele sen lomaan vaaleanpunaisia ja valkoisia vaahtokarkkeja. Voit laittaa vaahtokarkkeja myös lasisiin läpinäkyviin koriste-, tai hillopurkkeihin ja asettaa purkit vappupöydän keskelle koristukseksi. Herkullinen kattaus on valmis!

5. Vappuhuiska-asetelma kruunaa pöydän

Osta 1-5 kauniinväristä vappuhuiskaa, ja leikkaa niiden varsia hieman lyhyemmiksi. Aseta vappuhuiskat kauniiseen vaasiin, maljakkoon tai tyhjään kuohuviinipulloon. Voit halutessasi viedä asetelman koristelun myös astetta pitemmälle, ja asetella läpinäkyvän vaasin täyteen serpentiiniä. Aseta vappuhuiska-asetelma vappupöydän keskelle kattauksen kruunaavaksi näyttäväksi elementiksi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat