25.6.2004 Vuohenjuusto-salaatti ja tomaattivinegretti

  • 1 ruukku jääsalaattia
  • 1 ruukku roomansalaattia
  • 10-20 basilikan lehteä
  • 10 kirsikkatomaattia
  • Tomaattivinegretti:
  • 2 tomaatti
  • 0,5 dl öljyä
  • 1-2 tl hunajaa
  • 0,5 tl suolaa
  • 2 tl viinietikkaa
  • 6-8 tippaa tabascoa
  • 4 viipaletta vuohenjuustoa
  • 1 dl suolapähkinöitä

Tee tomaatteihin syvä ristiviilto ja purista siemenet sekä neste pois. Poista tomaattien kannat. Laita tomaattien malto sekä vinegretin muut ainekset monitoimikoneen kulhoon ja aja hienoksi. Tarkista maku. Revi salaatit kulhoon. Lisää basilikalehdet kokonaisina. Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää myös ne salaattiin. Mausta salaatti tomaattivinegretillä. Paahda vuohenjuustoviipaleita halutessasi hetki uunissa grillivastuksien alla niin, että niiden pintaa saa kauniin kullankeltaisen pinnan. Jaa salaatti annoslautasille ja nosta salaatin päälle vuohenjuusto. Ripottele pinnalle suolapähkinöitä. Tarjoa loppu tomaattivinegretti erikseen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja