20-vuotis taiteilijajuhlaa viettävä Krisse Salminen hauskuuttaa myös perhettään: "Kotona aika usein pyydän aplodeja ja kerron vitsejä"

Krisse Salminen ja Niina Lahtinen valmistautuvat Juhlakuntoon 8:36
Krisse Salminen ja Niina Lahtinen valmistautuvat juhlakuntoon.

Koomikot Krisse Salminen ja Niina Lahtinen vierailivat Uutisaamussa uuden Juhlakunnossa-revyyn tiimoilta.

Suomen komediateatterin Juhlakunnossa-revyyn ensi-iltaa juhlitaan perjantaina 29. lokakuuta. Esityksen päätähdet koomikot Krisse Salminen ja Niina Lahtinen vierailivat Uutisaamussa uuden komedianäytelmän tiimoilta.

Julkisuudessa on puhuttu paljon siitä, miten stand up -koomikkojen yksityiselämä poikkeaa iloisesta ja vitsikkäästä julkisuuskuvasta. Näyttelijät vastaavat väitteisiin haastattelussa.

– En koe tuollaista melankolisuutta. Se ei sovi kyllä minuun. Olen laajentanut sitä stand up -komiikkaa siihen arkeen. Ihan kotona aika usein pyydän aplodeja ja kerron vitsejä, Salminen kertoo.

– Kyllä he vielä ihan hymyilevät ja vaikuttaa ihan minun mielestäni, että ovat viihtyneet, Salminen kertoo.

Lahtinen lähettää terveisiä Salmisen puolisolle suorassa lähetyksessä.

– Puolisolle lähetetään hirveästi jaksamista nyt Salmisen kotiin, että voimia sinne, Lahtinen kertoo.

– Minullahan lapset vihaavat minua, Lahtinen vitsailee.

Katso koko hupaisa haastattelu!

Kiti Kokkosen, Niina Lahtisen ja Krisse Salmisen tähdittämä Suomen Komediateatterin Juhlakunnossa! revyy saa ensi-iltansa Linnanmäen Peacockissa 29.10. Näyttämöllä nähdään myös Antti Tuomas Heikkinen, Antti Lang, Tatu Siivonen, Aleksi Seppänen ja Haza von Hertzen. Revyyn ohjaa Olka Horila.

Uutisaamu nähdään MTV3-kanavalla joka arkiaamu kello 6.25-9.30 välisenä aikana. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja MTV Uutiset Livessä

Lue myös:

    Uusimmat