18-vuotias nainen heitti kämppiksensä päälle valkaisuainetta – uhri joutui sairaalaan: "Hän oli vihainen eikä kyennyt hillitsemään itseään"

Poliisin mukaan 18-vuotias opiskelija Brianna Esomchukwu heitti kämppiksensä Julisha Wyattin, 19, päälle valkaisuainetta. Julisha joutui sairaalaan, ja Brianna sai syytteen törkeästä pahoinpitelystä. Poliisin mukaan tytöille oli tullut riitaa pilven poltosta.

18-vuotias texasilainen ensimmäisen vuoden yliopisto-opiskelija Brianna Esomchukwu sai syytteen törkeästä pahoinpitelystä, sillä hänen epäillään heittäneen kämppiksensä Julisha Wyattin silmiin valkaisuainetta riidan seurauksena. 8. maaliskuuta sattuneesta tapauksesta uutisoi muun muassa Business Insider -sivusto.

Praire View A & M University -korkeakoulun kampuspoliisi Keith Jemison kertoo Fox23-sivustolle, että 19-vuotiaalla Julishallan silmiin meni valkaisuainetta ja hän sai pieniä palovammoja. Nainen vietiin paikalliseen sairaalaan.

Riidan syynä pilven poltto?

Jemison kertoo Yahoo Lifestylelle, että Julisha ja Brianna olivat alkaneet riidellä 8. maaliskuuta. Julishan mukaan Brianna poltti pilveä heidän asunnossaan, mikä pahensi Julishan astmaa. Nuoret naiset päätyivät riitelemään asiasta yhteistiloissa, kun toinen naisista oli hukannut heidän asuntonsa avaimet, eikä toinen ollut jättänyt ovea lukitsematta, kuten oli luvannut.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poliisiraportin Brianna kävi lopulta käsiksi Julishaan ja kaatoi hänen päälleen pullollisen valkaisuainetta.

WFAA-sivuston mukaan ainetta meni tytön silmiin ja hänet vietiin sairaalaan. Julisha ei kuitenkaan saanut vakavia vammoja, vaan hän toipuu.

– Epäilty kertoi poliisille, että hän oli vihainen eikä kyennyt hillitsemään itseään, Jemison kertoo Yahoo Lifestylelle.

Yliopiston edustaja kertoo WFAA-sivustolle, että korkeakoulu käsittelee asiaa. Pohditaan myös sitä, saako Brianna jatkaa opintojaan.

Lue myös:

    Uusimmat