Naapurit käskivät siivota "törkyisen" pihan nimettömässä lapussa – kahden lapsen äidiltä osuva vastaus

Suomessa asumismenot kasvussa 14:50

Kritiikkiä hoitamatta jääneestä pihasta saanut äiti halusi muistuttaa naapureilleen, ettei kukaan voi tietää, mitä toisen kotona on meneillään. Tapauksesta kertoo Kidspot.

Katso yllä olevalta videolta keskustelua asumismenojen kasvamisesta Suomessa. Mistä se johtuu?

Kun australialainen kahden lapsen äiti Ellen kiiruhti kotiin uimakoulun ja ruokaostosten välillä, hän huomasi perheen postilaatikkoon kiinnitetyn lapun.

Hämmentyneenä äiti katseli ympärilleen kotikadulla, näkemättä ketään ja luki, mitä käsin kirjoitetussa, nimettömässä lapussa sanottiin.

– Hyvä talon asukas. Voisitko mitenkään siivota pihasi? Se näyttää törkyiseltä. Kiitos, lapussa luki.

Ellen kertoo suuttuneensa välittömästi.

– Ilmeisesti hiukan ylikasvanut ruohomme, jukkapalmumme ja pihakaistaltamme putkahtelevat rikkaruohot olivat heille liikaa kestettäväksi yhtään pidempään, Ellen kertoo Kidspot-sivustolle.

"Hyvä pelkurimainen naapuri..."

Ellenin perheessä elettiin kiireisiä ja väsyneitä aikoja, sillä perheen pieni vauva piti kaikkia hereillä. Puutarhanhoito olikin jäänyt vähäisemmälle huomiolle.

Suuttunut Ellen keksikin välittömästi, miten vastaisi naapureilleen. Kun hän sai raivonsa hiukan laantumaan, oli viesti valmis.

– Hyvä pelkurimainen naapuri. Jos haluat tulla ja vahtia kahta lastamme tai työskennellä mieheni puolesta 50 tuntia viikossa, me mielellämme vietämme enemmän aikaa pihamme parissa. Vaihtoehtoisesti voit painua helvettiin, Ellenin kirjoittamassa vastauksessa luki.

Toistaiseksi perhe ei ole kuullut naapureista. Perhe epäilee, että viesti on peräisin joiltain vastapäätä asuvista, vanhemmista pariskunnista.

– Etupiha on seuraavana tehtävälistallamme, mutta se saattaa joutua nyt odottamaan vielä muutaman ylimääräisen päivän, Ellen sanoo.

Lähde: Kidspot

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja