Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

18.8.2003 Kaalisalaatti ja kaalia jogurttikastikkeella

Julkaistu 19.08.2003 11:15

Kaalisalaatti

Kaalisalaatti

KaalisalaattiCopyright MTV Oy 2003

400 g varhaiskaalia
100 g punakaalia
1 punainen chili
0,5 dl viinietikkaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria tuoretta oreganoa
1/2 dl oliiviöljyä

1. Suikaloi kaalit juustohöylällä.
2. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa malto suikaleiksi.
3. Sekoita chili, etikka, suola ja sokeri keskenään ja lisää seos kaalisuikaleiden joukkoon.
4. Anna mehustua jääkaapissa muutaman tunnin.
5. Lisää joukkoon hienonnettua oreganoa ja oliiviöljyä. Käytä lisäkkeenä tai paahdettujen ruisleipien päällä.

Kaalia jogurttikastikkeella

Kaalia jugurttikastikkeellaKaalia jugurttikastikkeellaCopyright MTV Oy 2003

1 pieni kukkakaali
1 pieni parsakaali
200 g pinaattia
0,5 rkl öljyä
2 tl jauhettua jeeraa (juustokuminaa) suolaa ja pippuria
1 prk ruokajogurttia
1 rkl juoksevaa hunajaa

1.Leikkaa kukka- ja parsakaali pieniksi nupuiksi. Hienonna pinaatti.
2.Höyrytä tai ryöppää kukka- ja parsakaalin nuppuja kiehuvassa vedessä tai mikrossa muutama minuutti. Valuta nuput hyvin.
3.Kuumenna vokissa tilkka öljyä, lisää pannuun jeera ja hienonnetut pinaatit. Sekoittele muutama minuutti, kunnes pinaatit ovat kuullottuneet. Lisää joukkoon kaalit, suolaa ja pippuria, sekoittele vielä muutama minuutti.
4.Lisää pannuun hunaja ja jogurtti. Kuumenna nopeasti ja ota pannu pois liedeltä. Tarjoa heti.


Lisää aiheesta:

Shein poisti lapsen näköiset seksinuket sivuiltaan – halpakauppasivustot syynissä RanskassaTunnettujen liköörikonvehtien valmistus lopetettu yllättäen: "Pitääkö juuri ennen joulua...?"Tätä aamupalaa ravitsemusterapeutti suositteleeReijo Laatikainen kertoo keinon ehkäistä muistisairauksia: "Merkittävä vaikutus"Wenla asuu lapsensa kanssa puolet vuodesta poissa kotoa – "Ei muuta kuin vauva kainaloon ja menoksi"Omistatko moottorikelkan? Varmista yksi asia – muuten vaarana "huomattavat kulut"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 13:29
    Verkkokauppa

    Shein poisti lapsen näköiset seksinuket sivuiltaan – halpakauppasivustot syynissä Ranskassa

  • 11:05
    Ruoka

    Tunnettujen liköörikonvehtien valmistus lopetettu yllättäen: "Pitääkö juuri ennen joulua...?"

  • 08:15
    Ruoka

    Tätä aamupalaa ravitsemusterapeutti suosittelee

  • 06:43
    Muistisairaudet

    Reijo Laatikainen kertoo keinon ehkäistä muistisairauksia: "Merkittävä vaikutus"

  • Eilen19:21
    Perhe

    Wenla asuu lapsensa kanssa puolet vuodesta poissa kotoa – "Ei muuta kuin vauva kainaloon ja menoksi"