Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

18.8.2003 Kaalisalaatti ja kaalia jogurttikastikkeella

Julkaistu 19.08.2003 11:15

Kaalisalaatti

Kaalisalaatti

KaalisalaattiCopyright MTV Oy 2003

400 g varhaiskaalia
100 g punakaalia
1 punainen chili
0,5 dl viinietikkaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria tuoretta oreganoa
1/2 dl oliiviöljyä

1. Suikaloi kaalit juustohöylällä.
2. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa malto suikaleiksi.
3. Sekoita chili, etikka, suola ja sokeri keskenään ja lisää seos kaalisuikaleiden joukkoon.
4. Anna mehustua jääkaapissa muutaman tunnin.
5. Lisää joukkoon hienonnettua oreganoa ja oliiviöljyä. Käytä lisäkkeenä tai paahdettujen ruisleipien päällä.

Kaalia jogurttikastikkeella

Kaalia jugurttikastikkeellaKaalia jugurttikastikkeellaCopyright MTV Oy 2003

1 pieni kukkakaali
1 pieni parsakaali
200 g pinaattia
0,5 rkl öljyä
2 tl jauhettua jeeraa (juustokuminaa) suolaa ja pippuria
1 prk ruokajogurttia
1 rkl juoksevaa hunajaa

1.Leikkaa kukka- ja parsakaali pieniksi nupuiksi. Hienonna pinaatti.
2.Höyrytä tai ryöppää kukka- ja parsakaalin nuppuja kiehuvassa vedessä tai mikrossa muutama minuutti. Valuta nuput hyvin.
3.Kuumenna vokissa tilkka öljyä, lisää pannuun jeera ja hienonnetut pinaatit. Sekoittele muutama minuutti, kunnes pinaatit ovat kuullottuneet. Lisää joukkoon kaalit, suolaa ja pippuria, sekoittele vielä muutama minuutti.
4.Lisää pannuun hunaja ja jogurtti. Kuumenna nopeasti ja ota pannu pois liedeltä. Tarjoa heti.


Lifestyle

Lisää aiheesta:

Munkkihylkeen viimeinen toivo? Kreikka perustaa suojelualueita turistien hätyyttämille eläimilleNämä ovat joulun vaaranpaikat lemmikille – "Hyvin myrkyllisiä"Yksi ainesosa saa riisipuuron maistumaan taivaalliselta!Saako joulustressi sykkeen koholle? Toimi ruokaostoksilla kuten Pyry-JukkaMilloin viimeksi puhdistit? Jääkaapin unohdettu yksityiskohta voi olla pahan hajun lähdeNähtiinkö Hietaniemen hautausmaalla kummitus? Vahtimestari kertoo kylmäävän tarinan

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 14:45
    Hylkeet

    Munkkihylkeen viimeinen toivo? Kreikka perustaa suojelualueita turistien hätyyttämille eläimille

  • 12:33
    Joulu

    Nämä ovat joulun vaaranpaikat lemmikille – "Hyvin myrkyllisiä"

  • 09:22
    Puuro

    Yksi ainesosa saa riisipuuron maistumaan taivaalliselta!

  • 08:29
    Ruokakauppa

    Saako joulustressi sykkeen koholle? Toimi ruokaostoksilla kuten Pyry-Jukka

  • 06:49
    Siivous

    Milloin viimeksi puhdistit? Jääkaapin unohdettu yksityiskohta voi olla pahan hajun lähde