Mainos

12-vuotias poika haluaa auttaa sairaita lapsia – ommellut jo yli 800 nallea

Kun joululahjojen ostaminen kaikille sairaille lapsille olisi tullut liian kalliiksi, pikkupoika päätti valmistaa ne itse. 

Vaikka maailma näyttäisi kuinka pelottavalta tahansa, kannattaa muistaa, että ympäriltämme löytyy paljon myös hyviä ihmisiä. Yksi heistä on 12-vuotias Campdell Remess, joka nuoresta iästään huolimatta on ehtinyt auttaa jo satoja lapsia kamppailussa sairauksia vastaan. 

Hyväsydäminen poika on viimeisen kolmen vuoden aikana käyttänyt lähes kaiken vapaa-aikansa ommellakseen nalleja, jotka hän lahjoittaa eteenpäin sairaiden lasten iloksi.

Valmistaa yksilölliset nallet omalla ompelukoneellaan

Poika keksi idean nallejen tekoon kolme vuotta sitten nähtyään vanhempiensa lahjoittavan joulukukkia tuntemattomille. Poika esitti vanhemmilleen pyynnön, olisivatko he voineet ostaa joululahjan kaikille sairaalassa oleville lapsille. 

– Kun kerroimme, että se tulisi liian kalliiksi, hän päätti tehdä ne itse. Yksi päivässä, ja hänellä olisi 365 seuraavana jouluna, pojan vanhemmat kertovat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämän idean innoittaman yhdeksänvuotias Campbell toteutti lupauksensa. Poika käynnisti Project365-nimisen projektin, ja ryhtyi valmistamaan nalleja antaakseen ne myöhemmin sairaille lapsille. Poika valmisti nallet ikiomalla ompelukoneellaan, antoi jokaiselle lelulle nimen ja kuljetti ne paikalliseen sairaalaan. Yksi vuoden jokaisena päivänä, aivan kuten hän oli luvannut. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Projekti ei kuitenkaan jäänyt ainoastaan yhteen vuoteen, vaan nyt kolme vuotta myöhemmin poika on valmistanut jo yli kahdeksansataa nallea. Ylimääräisiä leluja poika myy nettihuutokaupassa, joista saamansa tuoton hän lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. 

Campbell on valmistanut myös oman nimikkonallen isälleen Nathanille, joka sai syöpädiagnoosin viime vuonna.

– Stressi pahentaa syöpää. Tein hänelle nallen, jotta hän vapautuisi syövästä, poika kertoo.

Tieto tästä ahkerasta ja hyvää tekevästä pojasta on levinnyt laajalle, ja yhä useampi ihminen on ryhtynyt lähettämään pojalle materiaaleja nallejen tekoa varten. 

***

0:39

Lähde: Metro 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.