11-vuotiaat Venla ja Orvokki hurmaavat tuomarit tanssitaidoillaan – Krista Siegfrids: "Minäkin haluan tuollaisen lapsen"

1:21
Katso videolta Venlan ja Orvokin energinen tanssiesitys!

Talent Suomi jatkuu ja sunnuntaina 21.2. nähdään kolmas esikarsintajakso. Kolmannessa jaksossa nähdään jälleen valomoimaisia talentteja. 

Talent Suomi -ohjelman kolmannessa jaksossa nähdään jälleen upeita talentteja. He ovat tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia. Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen päättävät, ketkä pääsevät jatkoon ja semifinaaliin. Juontaja Mikko Leppilampi on puolestaan kilpailijoiden tukena backstagella. 

Kolmannessa esikarsinnassa katsojat pääsevät nauttimaan tästä upeasta tanssiesityksestä. 11-vuotiaat rovaniemeläiset Orvokki ja Venla ovat molemmat viidennellä luokalla. He harrastavat aktiivisia lajeja, kuten voimistelua, lumilautailua, maastopyöräilyä ja temppuilua. Talentiin duo tulee energisellä tanssiesityksellä.

Erityisesti Jorma Uotinen ja Krista Siegfrids ovat haltioituneita kaksikon vauhdikkaasta ja mukaansatempaavasta tanssiesityksestä. 

– Minäkin haluan tuollaisen lapsen. Tilaan yhden tuollaisen, kuvausten aikana vielä raskaana ollut Krista Siegfrids naurahtaa. 

Kaverusten äidit kertovat, että tytöt hytkyvät oikeastaan koko ajan, eli tanssiminen ei niin vain näiltä kahdelta lopu. Orvokille ja Venlalle tärkeintä elämässä on nauttia ja tanssia läpi elämän. Heidän tavoitteenaan Talentissa on valloittaa koko Suomi heidän innostuksellaan ja loputtomalla energialla.

Talent Suomi sunnuntaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja